Nyheter

Höstfinal Hittaut lördag 26/9 Tråbacken

Höst Höst
Höstfinal! Vår första Hittaut säsong är snart över. Nu 1200 deltagare och nästan 40000 checkpoints funna, fantastiskt! Det vill vi fira med några extra checkpoints och fika vid vår klubbstuga vid Tråbacken.

Välkommen till Tråbacken (Chp 34!) lördag 25 september, 10-13

Vi vill gärna träffa dig! Vi bjuder på fika mellan 10 och 13. Utöver de extra checkpoints som finns ute kommer vi att ha en kortare tipspromenad och kanske något mer med chans att vinna priser från Bagheera, dragning 11:30 och 13:00. Vi arrangörer finns på plats och berättar gärna mer om orientering och föreningen. Men vi vill också gärna få in synpunkter från dig hur du tycker att vårt arrangemang varit, vad kan vi göra bättre?

Extra checkpoints
Från och med lördag kommer de 3 checkpointsen som dykt upp tidigare på olika platser att finnas tillgängliga igen, men också 5 nya. Alla kommer att finnas i närheten av Tråbacken, de kommer att finnas på plats från lördag 25 september och sedan månaden ut.

Labyrintorientering
Lördag 2 oktober kommer vår grannklubb Dalaportens OL att arrangera World Maze Race vid Dalahästen. En fartfylld labyrintorientering där man kan prova på orientering och också jämföra sin tid med andra, t o m kanske mot någon som springer samma labyrint i Köpenhamn?