Nyheter

Hittaut är en riktig hit!

210609solveig1.jpg 210609solveig1.jpg
Vid chp 44 träffade vi tre glada tjejer från ICA Kvantum; Nathalie Sohlström, Emma Norlander och Julia Larsson. De berättade att de deltog i friskvårdsutmaningen och att jakten på chp skulle leda till en utlovad ICA-fest.
Solveig Palm är en av dem som jobbat hårt med vårt Hittaut. Hon har jobbat hårt med sponsorkontakter. Hon är också ute och njuter av Hittaut. Hon rapporterar om trevliga möten i skogen.

Den senaste helgen ägnade jag mycket tid till att leta checkpoints i Hittaut. Kontrollerna gick bra, men det som överraskade var alla trevliga möten och pratstunder med andra ”hittautare”. Så många positiva Avestabor som jag aldrig trott jag skulle möta med en karta i handen! Dessutom flera som kom från andra orter. Fastän jag bott i Avesta kommun sedan 1974 och vistats mycket i naturen, kom jag också att hitta nya ”smultronställen”.

210609solveig2.jpg

Vid ICA träffade jag en tidigare kollega på cykel; Yvonne Östrand. Pigg och glad för att ha hittat en trevlig aktivitet. Hon skulle hem och registrera sig, vilket hon nu bekräftat. Nu kommer hon att leta vidare!