Vinstdragningar

Registrera checkpoints och vinn!

Skapa ett konto och registrera dina checkpointskoder för att ha chansen att vinna fina priser!

Koden du registrerar består av bokstäver. Exempel: Du tar dig till checkpoint 25. På hittaut-stolpen står det 25 (ordningsnummer) och bokstäverna "BK" (bokstavskoden). Bokstavskoden att registrera på checkpoint 25 är då "BK".

TÄVLINGSREGLER

Varje registrerad checkpoint motsvarar en lott. Det vill säga att ju fler checkpoints du registrerar, desto större chans att vinna. Att besöka samma checkpoint flera gånger ökar inte dina chanser att vinna. Däremot är en registrerad checkpoint med i samtliga utlottningar som sker efter att denna blivit registrerad.

Vinnarna presenteras här på hemsidan och på vår facebooksida. Vinnarna blir även kontaktade med e-post, varför det är viktigt att du uppger en korrekt e-postadress. Priserna överlämnas efter överenskommelse med vinnaren.

Observera att det är viktigt att uppge en korrekt adress vid registrering ifall vinsterna ska skickas med post.

Vinsterna kan inte lösas in mot kontanter.

DATUM FÖR VINSTDRAGNINGAR

Du har chans att vinna fina priser i våra månadsdragningar, varje registrerad checkpoint är en lott. Så se till att registrera dom så fort du tagit dem så ökar dina chanser att vinna. Totalt lottar vi ut priser till ett värde av cirka 60 000kr. När hittautsäsongen är över kommer vi även dra två vinnare som antingen vinner en mountainbike från Team Sportia eller en spinningcykel från Nordic Gym, till ett värde av 17 995 kr respektive 17 375 kr. Den första vinnaren får välja mellan de båda priserna och den andra vinner det pris som blir kvar efter den första vinnaren valt sitt pris


Förstapris

Spinningcykel

PRISER

Våra partners