Vinstdragningar

Registrera checkpoints och vinn!

Skapa ett konto och registrera dina checkpointskoder för att ha chansen att vinna fina priser!

Koden du registrerar består av bokstäver. Exempel: Du tar dig till checkpoint 25. På hittaut-stolpen står det 25 (ordningsnummer) och bokstäverna "BK" (bokstavskoden). Bokstavskoden att registrera på checkpoint 25 är då "BK".

TÄVLINGSREGLER

Varje registrerad checkpoint motsvarar en lott. Det vill säga att ju fler checkpoints du registrerar, desto större chans att vinna. Att besöka samma checkpoint flera gånger ökar inte dina chanser att vinna. Däremot är en registrerad checkpoint med i samtliga utlottningar som sker efter att denna blivit registrerad.

Vinnarna presenteras här på hemsidan och på vår facebooksida. Vinnarna blir även kontaktade med e-post, varför det är viktigt att du uppger en korrekt e-postadress. Priserna överlämnas efter överenskommelse med vinnaren.

Observera att det är viktigt att uppge en korrekt adress vid registrering ifall vinsterna ska skickas med post.

Vinsterna kan inte lösas in mot kontanter.

DATUM FÖR VINSTDRAGNINGAR

Du har chans att vinna fina priser i våra månadsdragningar, varje registrerad checkpoint är en lott. Så se till att registrera dina checkpoints så fort du tagit dem så ökar dina chanser att vinna. Vi lottar ut priser från Team Sportia (2 par löparskor) följande datum: 

- 14 juni
- 12 juli
- 9 augusti
- 13 september

I år avslutar vi säsongen med en fototävling där Hittaut-organisationen i Bollnäs utser 4 vinnare. Tävlingen pågår 21 september - 9 oktober. Mer information kommer inom kort. 

Priser: 
1. Årskort gym på Karma Träningscenter (värde ca 5000 kr)
2. Spaupplevelse på Orbaden Spa & Resort (värde ca 2500 kr)
3-4. Löparskor från Team Sportia (värde ca 1000 kr)


PRISER

Våra partners