Nyheter

Checkpoint 100 kommer tillbaka!

Missade du chansen att registrera checkpoint 100 i våras? Då kommer du snart att få ett gyllene tillfälle!

Vad är det som är så speciellt med checkpoint 100? Jo, den dyker bara upp vid vissa speciella tillfällen och går bara att registrera under en viss tid. Söndagen den 2 oktober mellan kl. 9:30-11:30 kommer du att ha chansen att hitta checkpoint 100. Vart kommer den att finnas, undrar du kanske? 

Hässleholms OK arrangerar under helgen den stora ungdomstävlingen Älgots Cup. Platsen för tävlingsarenan är Garnisonen i utkanten av Hässleholm (exakt plats specificeras längre ner). Väl på plats kommer du att ha möjlighet att gratis få prova på en orienteringsbana och att lära dig lite tips och trix kring orientering. Du kommer även få känna på pulsen på en orienteringstävling och heja på när de skånska orienteringsungdomarna gör upp om segern i Ungdomsstafetten 7-manna. På tävlingen finns även möjlighet att köpa fika, mackor och hamburgare i vårt välförsedda marketenteri. Dessutom finns möjlighet att duscha inomhus (cirka 700 meter från tävlingsarenan). 

Sist, men inte minst, kommer du att möjlighet att registrera den eftertraktade checkpoint 100! 

Hitta till checkpoint 100

Samlingsplats är Garnisonen i Hässleholm. Vägvisning (leta efter orangea orienteringsskärmar) sker från Dragonrondellen vid Hovdalavägen, cirka 1 km söder om Hässleholm. 

Skribent: Hittaut Hässleholm