Nyheter

Checkpointsläpp #1 - Hästveda 29 maj

ChpVitsipport_Hassleholm ChpVitsipport_Hassleholm
Hittaut i Hästveda? Jajamen, från och med den 29 maj är det möjligt! Klockan 08:00 på morgonen den 29 maj publicerar vi nämligen 25 nya checkpoints i Hästveda. Det kommer bjudas på checkpoints i en magisk bokskog och för den badsugne hittar ni Luhrsjöns badplats på kartan.

I ett samarbete mellan Hästveda OK och Hässleholms OK släpper vi årets första checkpointsläpp bestående av 25 härliga checkpoints. Checkpointsläppet möjliggörs tack vare våra partners


Bokskog Hästveda

Denna härliga bokskog kommer du mötas av i Hästveda.


Förbjudna områden

På kartan finns ett antal "förbjudna områden" som man inte får passera. Områdena är förbjudna att vara på av respekt för de som bor på områdena eller bedriver verksamhet där. Att vi respketerar de förbjudna områdena är en förutsättning för att vi ska kunna arrangera hittaut framöver! Markeringen för förbjudet område är gjord med ett "raster" i lila färg, se bildexempel nedan vilket ni även hittar på både den digitala kartan och i PDFn för egen utskrift.

Forbjudet_omrade_exempel

Självklart är det alltid förbjudet att gå in på någons tomt, gå/cykla/springa på odlad mark och köra med motorfordon i terrängen.


Ta dig till Hästveda...

....kan du göra smidigt med Pågatågen som stannar på stationen mitt i Hästveda. Tidtabell hittar du på Skånetrafikens hemsida

Kommer du med bil finns det parkeringsplatser utmarkerade på den digitala kartan som syns redan nu och i den PDF som kommer publiceras den 29 maj. Förslag på parkering är:

Tänk på att parkera ansvarsfullt för att inte hindra boende eller annan trafik!


Kartor

Kartan finns att beskåda i appen och på hemsidan redan nu. Checkpointsen publiceras dock inte förrän lördag klockan 08.00.


För er som vill ha en papperskarta kommer det finnas PDF för egen utskrift på sidan papperskartan. Dessutom kan ni hämta ett exemplar av kartan över Hästveda-släppet på Luhrsjöbadens Camping och Servering. Notera att kartan bara går att hämta när serveringen är öppen.

Lycka till!