Nyheter

Checkpointsläpp 11 juli - Tyringe

Tyringe Tyringe
Fotograf: Anna-Maria Oléhn © ,länk till originalfoto längst ner på sidan.
Hittaut i Tyringe? Jajamen, från och med den 11 juli är det möjligt! 00:01 den 11 juli publicerar vi nämligen 25 nya checkpoints på ett område i Tyringe. Det blir alltifrån stadsnära checkpoints som går att ta på barnvagnsrundan till skogsäventyr för den som är äventyrslysten.

Tack vare Sparbanken Skåne genom Sparbanksstiftelsen1826 kan vi nu släppa ytterligare 25 checkpoints i Tyringe. Bland de 25 checkpointsen kommer det finnas något för alla; både lättillgängliga stadsnära checkpoints och lite svårare skogscheckpoints.


Karta

Karta över checkpointsen i Tyringe finns här nedan. Det finns även en GPX fil för dig som vill ha checkpointsen i koordinatform.

Karta Tyringe 2020 

Koordinater GPX - Tyringe 2020

Koordinater PDF - Tyringe 2020


Ta dig till Tyringe...

....kan du göra smidigt med Pågatågen som stannar på stationen mitt i Tyringe. Tidtabell hittar du på Skånetrafikens hemsida. Du kan även ta dig till Tyringe på cykel från stora delar av kommunen på någon av cykellederna som syns nedan. 


Du hittar en karta över cykellederna genom att klicka här

Cykelkarta Hlm - 3Hittaut Hässleholm arrangeras ideellt av Hässleholms Orienteringsklubb. Checkpointsläppet 11 juli i Tyringe möjliggörs tack vare Sparbanken Skåne genom Sparbanksstiftelsen1826 och genomförs i samarbete med OK Tyringe.

Drop_logo_chp20200711

Översta bilden - länk till original.