Nyheter

Checkpointsläpp #2 - Bjärnum 26 juni

Checkpointsläpp #2 Bjärnum Checkpointsläpp #2 Bjärnum
På midsommardagen släpps våra nya checkpoints i Bjärnum, tillsammans med deras lokala orienteringsklubb OK Torfinn. Även här kan vi locka med underbara bokskogar, och kanske ett bad i Möllerödssjön?

I ett samarbete mellan OK Torfinn och Hässleholms OK släpper vi årets andra extra checkpointsläpp bestående av 21 härliga checkpoints. Checkpointsläppet möjliggörs tack vare våra partners


Bjarnum_fotograf-OK Torfinn

Foto: OK Torfinn

Mysiga stigar i underbar bokskog möts man av i skogen i Bjärnum där checkpointsen kommer sitta.


Karta

Klockan 08.00 på lördagmorgon släpps checkpointsen i appen och en karta kommer finns här på hemsidan att ladda ner, för de som hellre använder en papperskarta. Alla kartor finns tillgängliga här för nedladdning, från och med lördag morgon kan kartan över Bjärnum laddas ner. 

För dig som inte har möjighet att skriva ut kartan själv finns det ett begränsat antal att hämta på ICA Olof-Nils i Bjärnum och på muséet i Hembygdsparken när dessa har öppet.


Ta dig till Bjärnum...

....kan du göra smidigt med Pågatågen som stannar på stationen mitt i Bjärnum. Tidtabell hittar du på Skånetrafikens hemsida

Kommer du med bil finns det parkeringsplatser utmarkerade på den digitala kartan som syns från och med fredag 25/6 och i den PDF som kommer publiceras på morgonen den 26 juni. Förslag på parkering är:

Tänk på att parkera ansvarsfullt för att inte hindra boende eller annan trafik!


Lycka till!