Nyheter

Checkpointsläpp #3 - Tyringe 31 juli

Checkpointsläpp Tyringe - AP1 Checkpointsläpp Tyringe - AP1
Foto: Anders Persson
En favorit i repris? Ja, nästan iallafall. Fjolårets checkpointssläpp i Tyringe tillsammans med OK Tyringe var väldigt uppskattat och det gör oss därför extra glada att även i år kunna presentera checkpoints i Tyringe.

Klockan 08.00 lördagen den 31 juli släpper vi tillsammans med OK Tyringe nya checkpoints. Det kommer bli delvis kända områden för er som var med förra året men även ett helt nytt mysigt område. Blåbärsskogar, boksskogar och checkpointsskogar; nu kör vi!


I ett samarbete mellan OK Tyringe och Hässleholms OK släpper vi årets tredje extrasläpp bestående av härliga checkpoints i Tyringes blåbärsskogar. Checkpointsläppet möjliggörs tack vare våra partners.


Checkpointsläpp Tyringe - AP2

Bokskogar och blåbärsskogar

Ni som besökte checkpointsen i Tyringe ifjol upptäckte kanske de eftertraktade små blå bären i skogen då. Även i år kan vi utlova att det finns möjlighet att hitta blåbär i närheten av checkpointsen. Bildbevis på detta har ni ovan, bilden är tagen bara en vecka innan checkpointsläppet sker. Det går utmärkt att kombinera jakten på checkpoints med att plocka bär att ta med hem. Eller kanske för att fylla på energin mellan checkpointbesöken?

Checkpointsläpp Tyringe - AP3

Vad vore väl ett checkpointsläpp utan äkta skånsk bokskog. I Tyringe möts ni av en bred variation av terräng men såklart kommer ni bjudas på högstammig skånsk bokskog. Kan det bli bättre?


Ta dig till Tyringe...

....kan du göra smidigt med Pågatågen som stannar på stationen mitt i Tyringe. Tidtabell hittar du på Skånetrafikens hemsida

Kommer du med bil finns det parkeringsplatser utmarkerade på den digitala kartan som syns från och med fredagen den 30/7 och i den PDF som kommer publiceras den 31 juli här på vår hemsida. Förslag på parkering är:

Tänk på att parkera ansvarsfullt för att inte hindra boende eller annan trafik!


Kartor

Kartan finns att beskåda i appen och på hemsidan från och med den 30 juli. Checkpointsen publiceras dock inte förrän på lördagen den 31/7 klockan 08.00.

För dig som inte har möjlighet att skriva ut kartan själv finns det ett begränsat antal att hämta på följande platser under deras öppettider.

Lycka till!

Skribent: Hittaut Hässleholm