Nyheter

Finalhelg

Höst, Ian Sane Höst, Ian Sane
© Ian Sane, shorturl.at/eqwy0
Hittaut Hässleholm närmar sig säsongsavslutning. Men, innan vi bommar igen ska vi avsluta med dunder och brak i en storslagen Finalhelg. Helgen kommer bestå av inte mindre än hela två stycken checkpointsläpp den 26e respektive 27e september.


Checkpointsläpp #4

- Lördagen den 26e september

Lördagens checkpointsläpp genomförs i samarbete med Skånes hembygdsförbundoch kommer innehålla checkpoints på flera spännande platser. Ni kommer dessutom kunna läsa intressant information om platsen i appen och på hemsidan genom att klicka på "I:et". Ni hittar även all information på hemsidan under "checkpoints".

Checkpointsen publiceras i appen klockan 08.00 den 26e september.


Checkpointsläpp #5

- Söndagen den 27e september

Söndagens checkpointsläpp genomförs i samarbete med en lokal orienteringsklubb. 

Checkpointsen publiceras i appen klockan 08.00 den 27e september.


Mini-tävling, vinn presentkort på 500:-

På söndagen den 27e september, alltså under finalhelgens andra checkpointsläpp, kommer vi även att finnas på plats bredvid en checkpoint klockan 8 till 11 för att få tillfälle att prata med alla er hittautare i Hässleholm (på behörigt avstånd, såklart). Kom och berätta om era hittaut-äventyr för oss, säg till om den där checkpointen du besökte som satt fel eller kom med galna idéer på hur vi kan ta hittaut Hässleholm till nästa nivå! 

På samma plats som vi finns på kommer ni även kunna beskåda cykeln från Paulssons Cykeltema som är ett av priserna i nästa vinstdragning. Här har ni även chans att delta i en minitävling som endast pågår klockan 8-11 på söndagen den 27e september med chans att vinna ett presentkort hos Paulssons Cykeltema på 500:- kronor. Gör så här för att delta:

  1. Leta upp checkpoint nummer 190 där cykeln står.
  2. Ta en bild på cykeln och publicera på Instagram eller Facebook med hashtaggen #hittauthlm

(Obs! Tänk på att ditt konto måste vara offentligt för att vi ska kunna se ditt inlägg så du kan delta i tävlingen.)


Bland alla bilderna som laddas upp lottar vi två lyckliga vinnare som får vars ett presentkort á 500:- hos Paulssons Cykeltema. Fullständiga regler för denna mini-tävling hittar du under "Bildtävling" på vår hemsida.