Vinstdragningar

Registrera dina checkpoints och få chans att vinna fina priser!

Du har chansen att vinna fina priser vid fem tillfällen under hittaut-perioden, en gång varje månad. Allt du behöver göra är att registrera dig och dina checkpoints. Ju fler registrerade checkpoints ju större chans att vinna. 

Vinstdragningar varje månad

Mellan 22 maj och 7 oktober pågår 2018 års projekt och varje månad lottar vi ut priser till ett totalt värde av 15 000 kr. Högsta vinsten i vår slutdragning är ett skidpaket från Percykel värde ca 5000 kr!

Datum då månadsvinnare dras (i slutet av dagen, eller nästkommande dag):

  • 1 juli
  • 1 augusti
  • 1 september
  • 8 oktober

Tävlingsregler

Varje registrerad checkpoint motsvarar en chans att vinna och ju fler checkpoints du registrerar, desto större chans att vinna. Att besöka samma checkpoint flera gånger ökar inte dina chanser. En registrerad checkpoint t.ex. den 25 juni deltar i alla utlottningarna. Alla checkpoints registrerade senast det aktuella datumet är giltiga. 

Vinnarna presenteras här på hemsidan, facebook och via Helsinge Allehanda. Vinnarna blir även kontaktade med ett e-brev, varför det är viktigt att uppge en korrekt e-postadress vid din registrering!

Vinsterna dras bland de deltagare som registrerat sig på hemsidan - som en uppmuntran och extra morot för att få ytterligare anledningar att ge sig ut att leta checkpoints.

Våra partners