Så funkar det

Startar 18 april och pågår till 3 november 2019

Kort om Hittaut 

Hittaut är ett friskvårdsprojekt med karta och modern teknik i fokus och som finns på över 40 platser runt om i Sverige. Det är ett enkelt och roligt sätt att få motion samtidigt som du upptäcker nya och vackra platser runtomkring din stad, eller i andra städer som du besöker och hittar ut i med samma app/konto.

Den detaljerade kartan med ett stort antal checkpoints delas ut gratis till hushåll inom kartans område, samt finns att hämta hos våra partners. Du väljer själv om du vill gå, springa eller cykla. 95% av deltagarna är nöjda och vill göra hitta ut nästa år igen i samma eller i större utsträckning. 

Kartan och checkpoints

 • Med hjälp av kartan och/eller GPS besöker du respektive checkpoint.
 • Totalt kommer det finnas över 100  checkpoints att hitta i Katrineholm under 2019.
 • Du hittar webbkarta och registrering här på hemsidan. En fysisk karta finns att hämta på gratis på flera platser i staden, se lista Här finns kartan
 • För mer detaljerad information och checkpointsen, se checkpointsbeskrivning  via menyn. 

Checkpointssläpp

Vid två tillfällen under 2019 kommer vi att släppa extra checkpoint  i samband med öppna orienteringsträningar med Katrineholms OK.

Mer info om dessa träningar kommer att finnas på vår Facebooksida: www.facebook.com/hittautkatrineholm

  Registrera dina checkpoints

  När du tagit en checkpoint eller innan du går ut, kan du registrera en användare direkt här på hemsidan. Du kan då registrera checkpoints, se din och andras utveckling och du är också med och tävlar om fina priser. Varje checkpoint du registrerar på hemsidan blir en lottsedel och du kan vinna priser. Det är värdefullt att du registrerar dig, eftersom framtida bidrag från kommunen delvis bygger på antalet användare och utan bidrag kan vi inte genomföra projektet. 

  Mer om priser och vinstdragningar hittar du via vinstdragningar

  Hittautstolpen - den du letar efter

  Checkpoint info - Katrineholm

  Exempel: Hittaut-checkpoint stolpe av aluminium med dekaler på.


  Vid varje checkpoint finns förutom hittaut-dekalen också en siffra - och en kodbokstav som du ska notera.

  Fel på en checkpoint eller frågor?

  Om en checkpoint saknas, är sönder eller har andra felaktigheter är vi tacksamma om ni rapporterar detta. På så vis kan vi snabbt åtgärda problemet och upprätthålla kvalitén. Du kontaktar oss via hittaut@katrineholmsok.org

  Våra partners