Checkpointbeskrivning

På hittaut-kartan är checkpoints markerade med ett ordningsnummer och en ring. I terrängen är de markerade med en aluminiumstolpe, upp till 1 meter hög. Alla stolpar har en hittaut-dekal, checkpointnummer och en bokstavskod. Läs beskrivningen noga och titta dig omkring när du närmar dig checkpointen. GPX-fil och koordinater finner du längst ned på sidan.

Tabell med checkpointbeskrivning för till fots samt cykel

På kartan finns en tabell med alla checkpoints. Tabellen visar varje checkpoints ordningsnummer, placering, svårighetsgrad och om det är möjligt att ta sig fram med barnvagn, rullstol eller cykel. Sista rutan är till för dig att fylla i checkpointens bokstavskod. 

Svårighetsgraden anges med färg:

 Grön = mycket lätt. Kan nås med barnvagn, rullstol och cykel.

 Blå = lätt. Kan sitta lite längre in från stigen.

 Röd = medelsvår. Sitter längre ut i terrängen och svårare att se med en gång.

 Svart = svår. Våra klurigaste checkpoints som ligger längst ut i terrängen.

Checkpointssläpp 25 April

För dig som vill leta checkpoints med gps kan du, när projektet startat, ladda ned koordinater för fotkontrollerna som vi säger, som GPX-fil här för Stenåsen och för Frykstahöjda 

Du kan även använda gps direkt i hittaut-appen. I appen går du in på "Mina inställningar" i menyn. Här slår du på gpsen i appen. Kom ihåg att även slå på gpsen i telefonen. Eventuellt kan du behöva starta om appen innan det fungerar.

Våra partners