Nyheter

Nyheter augusti

vassunda vassunda
Solen går upp i Vassunda, 1 augusti 04.30 Foto: Niclas Lindskog
Nu har alla våra ordinarie extrasläpp öppnats upp, men för dig som är sugen på mer kan vi avslöja att det blir ett "hemligt" släpp av fler checkpoints! 1 september kl 08.00 kommer ett helt nytt, tidigare inte använt område, att öppnas upp. Det är ett härligt tätortsnära område med mycket fin uppländsk storskog! Kartan i appen kommer att kunna användas, och vill du skriva ut en papperskarta kommer den att finnas på hemsidan under "Papperskarta" vid samma tidpunkt .

O-ringen

O-ringen blev en stor succé, med över 20 000 deltagare från hela världen! Hoppas att några av våra "hitta-utare" tog chansen att testa vanlig orientering. Är du nyfiken på vår verksamhet i Långhundra IF, kolla in hemsidan langhundraif.net. Där finns kontakt till våra gruppansvariga och våra planerade aktiviteter. Du kan även skicka mail på knivsta@hittaut.nu så berättar vi mer!

Vinstdragning augusti

Bland de som t o m 31 juli tagit 10 eller fler checkpoints har vinnare lottats. Ett stort Tack till våra samarbetspartners, vinnarna får presentkort hos ICA Kvantum, Bistro Larson, Knivsta Hushållsservice och Knivsta Bageri & Konditori.

ICA Kvantum

300 kr  David Lundqvist
150  kr Helen Haines
150  kr Kurt Jansson
100  kr Sören Svanäng

Bistro Larsson 
175 kr Per Edenhamn
175 kr Kerstin Osmark
175 kr Joe Edlund
175 kr Fredrik Bülow 

Knivsta Hushållsservice 
300 kr Lars-Gunnar Svanäng
200 kr Steve McCormack

Knivsta Bageri

250 kr Katerina Eriksson
150 kr Sixten Eskhult
100 kr Jenny Forkman