Vinstdragning

Registrera checkpoints för chansen att vinna priser!

Skapa ett hittautkonto och registrera bokstavskoden på de checkpoints du hittar, så är du automatiskt med i utlottningen av fina priser. Ju fler checkpoints du registrerar, desto större är chansen att vinna. Varje registrerad checkpoint motsvarar en lott. Att besöka samma checkpoint flera gånger ökar inte chansen att vinna. Däremot är en registrerad checkpoint med i samtliga utlottningar från dagen den registrerats.

Om du inte redan har ett hittautkonto, skapa ett här.

Vinnarna presenteras här på hemsidan och blir även kontaktade per mail, så var noga med att du uppgett en aktuell e-postadress på ditt hittautkonto. Vinnarna informeras om var priserna finns att hämta, eller att de skickas med post. 

Vinsterna går inte att lösa in mot kontanter.

Koden du registrerar består av bokstäver. På checkpointbrickan finns en siffra som motsvarar nummermarkeringen på kartan. Siffran bekräftar att du har hittat rätt! Det finns även en bokstav, som du registrerar vid aktuell checkpointsiffra i kartvyn på hemsidan/i appen eller under min sida. Du behöver ha ett hittautkonto och vara inloggad när du registrerar checkpoints.


Våra vinstsponsorer

Vinsterna utgörs av presentkort hos ICA Kvantum, Bistro Larsson, Knivsta Hushållsservice och Knivsta Bageri & Konditori.


Vinstdragningsdatum

För varje checkpoint du registrerar, deltar du med en lott i utlottning av priser. Varje månad (juni-oktober) lottas presentkort ut bland de som tagit minst 10 checkpoints. I en sista utlottning i oktober lottas ytterligare presentkort ut bland de som tagit alla checkpoints.

Vinnare juni

Vinnare i juli och extrapris i cykeldelen

Vinnare augusti

Vinnare september

Vinnare oktober

Våra partners