Checkpointsbeskrivning

På hittaut-kartan är checkpoints markerade med ett ordningsnummer och en ring; i terrängen är de markerade med en aluminiumstolpe, upp till 1 meter hög. Alla stolpar har en hittaut-dekal, ett checkpointnummer och en bokstavskod. Läs beskrivningen noga och titta dig omkring när du närmar dig checkpointen. GPX-fil och koordinater finner du längst ned på sidan.

Tabell med checkpointsbeskrivning

På kartan finns en tabell med alla checkpoints. Tabellen visar varje checkpoints ordningsnummer, placering, svårighetsgrad och om det är möjligt att ta sig fram med barnvagn, rullstol eller cykel (titta efter hjulsymbolen). Sista rutan är till för dig att fylla i checkpointens bokstavskod.

Svårighetsgraden anges med färg:

 Grön = lätt. Kan nås med barnvagn, rullstol och cykel.

 Blå = lätt/medel. Kan sitta lite längre in från stigen.

 Röd = medelsvår. Sitter längre ut i terrängen och svårare att se med en gång.

 Svart = svår. Våra klurigaste checkpoints som ligger längst ut i terrängen.

Checkpointsbeskrivning


Kristianstad_checkpointbeskrivning

Checkpointssläpp

Med första kartan får du ett antal checkpoints att leta efter. Under projektets gång släpper vi ytterligare checkpoints, och kartor för dessa blir tillgängliga här på hemsidan och i appen.

Koordinater och gps

För dig som vill leta checkpoints med gps kan du, när projektet startat, ladda ned koordinater som gpx-fil eller pdf här.

Du kan även använda gps direkt i hittaut-appen. I appen går du in på "Mina inställningar" i menyn. Här slår du på gpsen i appen. Kom ihåg att även slå på gpsen i telefonen. Eventuellt kan du behöva starta om appen innan det fungerar.

Våra partners