Checkpointsbeskrivning

På hittaut-kartan är checkpoints markerade med ett ordningsnummer och en ring. I terrängen är de markerade med en aluminiumstolpe, upp till 1 meter hög. Alla stolpar har en hittaut-dekal, checkpointnummer och en bokstavskod. Läs beskrivningen noga och titta dig omkring när du närmar dig checkpointen. GPX-fil och koordinater finner du längst ned på sidan.

Tabell med checkpointsbeskrivning

På kartan finns en tabell med alla checkpoints. Tabellen visar varje checkpoints ordningsnummer, placering, svårighetsgrad och om det är möjligt att ta sig fram med barnvagn, rullstol eller cykel (titta efter hjulsymbolen). Sista rutan är till för dig att fylla i checkpointens bokstavskod.

Svårighetsgraden anges med färg:

 Grön = lätt. Kan nås med barnvagn, rullstol och cykel.

 Blå = lätt/medel. Kan sitta lite längre in från stigen.

 Röd = medelsvår. Sitter längre ut i terrängen och svårare att se med en gång.

 Svart = svår. Våra klurigaste checkpoints som ligger längst ut i terrängen.

Checkpointsbeskrivning


Kristianstad_checkpointbeskrivning

Checkpointssläpp

Med första kartan får du totalt 114 checkpoints att leta efter. Den 1 augusti släpps checkpoint 115-129 i Lerjevallen (kartan hittar du under Här finns kartan). Senare i år släpper vi ytterligare checkpoints i nya områden. Vi meddelar här, på Facebook och Instagram, så snart datumen är spikade!

Koordinater och gps

För dig som vill leta checkpoints med gps kan du ladda ned koordinater som gpx-fil eller pdf här:

  • Koordinater pdf (checkpoint 1-114)

  • Koordinater för checkpoint 161-163:
    161: Lat 56,018247 Long 14,390534
    162: Lat 56,011502 Long 14,24773
    163: Lat 55,9709 Long 14,0706


Du kan även använda gps direkt i hittaut-appen. I appen går du in på "Mina inställningar" i menyn. Här slår du på gpsen i appen. Kom ihåg att även slå på gpsen i telefonen. Eventuellt kan du behöva starta om appen innan det fungerar.

Våra partners