Vinstdragningar

TÄVLINGSREGLER

En registrerad checkpoint motsvarar en lott i vinstdragningarna. Det vill säga att ju fler checkpoints du registrerar, desto större chans har du att vinna. Att besöka samma checkpoint fler gånger ökar inte dina chanser att vinna, däremot är en registrerad checkpoint med i samtliga utlottningar som sker efter att denna har blivit registrerad.

Vinnarna presenteras här på hemsidan. Vinnarna blir även kontaktade med e-post, varför det är viktigt att du uppger en korrekt e-postadress. Priserna överlämnas eller skickas med post efter överenskommelse med vinnaren.

Vinsterna kan inte lösas in mot kontanter.

PRISER OCH VINSTDRAGNINGAR

1:a priset är en cykel från Cykelcentralen i Kristianstad (lottas ut i november). Övriga priser består av presentkort.

Första vinstdragningen sker i augusti och den andra i november.  

BILDTÄVLING INSTAGRAM

För att vara med och tävla, gör så här:

1) Följ oss på Instagram, @hittautkristianstad
2) Ta en bild när du hittar ut
3) Lägg upp på Instagram och tagga #hittautkristianstad.

Tänk på att ditt konto måste vara publikt för att du ska kunna delta. Tävlingen pågår under hela perioden för hittaut Kristianstad. Du kan vara med i tävlingen så många gånger du vill. Vi förbehåller oss rätten att återpublicera vinnarbidraget här och på våra sociala medier (hittauthemsidan, Instagram och Facebook), självklart med fotografens namn. Vinnaren utses i november av Pan-Kristianstad och kontaktas via Instagram.

#YESHITTAUTKRISTIANSTAD

Får vi lov att dela dina bilder? Lägg till hashtaggen #yeshittautkristianstad om du accepterar och intygar följande:

  • Hittaut Kristianstad får en icke exklusiv och ersättningsfri rätt att använda bilden/de bilder som jag taggar med #yeshittautkristianstad, på Facebook (Hittaut Kristianstad), Instagram (hittautkristianstad) och i nyhetsbrev.
  • Jag äger rättigheterna till bilden och har tillåtelse från personer som eventuellt syns i bilden att ge hittaut Kristianstad rättigheten att vidaredela bilden. Jag intygar också att hittaut Kristianstads användande av bilden inte bryter mot några lagar.
  • Jag är över 18 år eller har målsmans medgivande att ge hittaut Kristianstad ovan nämnda rättigheter.
  • Hittaut Kristianstad har inga skyldigheter att betala mig eller någon annan ersättning för användande av bilden. 

Om du vill att vi ska ta bort ett inlägg där din bild förekommer, kontakta oss på kristianstad@hittaut.nu så löser vi det.

Våra partners