Vinstdragning

Vinstdragningar 2021

   15 juni
   15 augusti
   15 oktober
   15 november

Vinnarna kontaktas även via mail under kvällen samma dag som dragningen sker. 

I år kommer vi att skicka ut vinsterna, det är därför viktigt att man anger sin adress i "Mina uppgifter" på sitt hittaut-konto eller att man svarar på mailet och anger sin adress. 

De vinster som vi inte har kunnat delas ut (pga okänd adress), senast 1 november kommer att delas ut i den sista vinstdragningen 15 november.

Registrera checkpoints för chansen att vinna priser!

Skapa ett hittautkonto och registrera bokstavskoden på de checkpoints du hittar, så är du automatiskt med i utlottningen av fina priser. Ju fler checkpoints du registrerar, desto större är chansen att vinna. Varje registrerad checkpoint motsvarar en lott. Att besöka samma checkpoint flera gånger ökar inte chansen att vinna. Däremot är en registrerad checkpoint med i samtliga utlottningar från dagen den registrerats.

Om du inte redan har ett hittautkonto, skapa ett här.

Koden du registrerar består av bokstäver. På checkpointstolpen finns en siffra som motsvarar nummermarkeringen på kartan. Siffran bekräftar att du har hittat rätt! Det finns även en bokstavskod bestående av två bokstäver, som du registrerar vid aktuell checkpointsiffra i kartvyn på hemsidan/i appen eller under min sida. Du behöver ha ett hittautkonto och vara inloggad när du registrerar checkpoints.

Våra partners