Arrangör och kontakt

hittaut i Luleå arrangeras av Bergnäsets AIK Orientering tillsammans med OK Renen och Gammelstads IF. Se nedan för mer information om dem!

  • Projektledning/sälj:  Martin Holmberg BAIK Orientering
  • Mediakontakt/markfrågor: Fredrik Engström BAIK Orientering
  • Kartunderlag/checkpointansvarig:  Per Ögren BAIK Orientering
  • Grafisk design/social media: Maria Holmberg BAIK Orientering
  • Checkpointsamordning: Per Ögren BAIK Orientering, Melker Pettersson OK Renen, Robert Svartholm GIF
  • Områdesansvariga: Klubbmedlemmar i BAIK Orientering, OK Renen och GIF

BERGNÄSETS AIK ORIENTERING

BAIK är en förening belägen på Bergnäset i Luleå. Orienteringssektionen bedriver verksamhet för alla åldrar och ambitionsnivåer. Vi har en långsiktig motions- och elitverksamhet. Förutom hittaut arrangerar vi orienteringstävlingar och träningar för både nybörjaren, motionären och elitlöparen. Hit är alla välkomna, barn som vuxen! 

För mer information besök vår hemsida laget.se/BAIKOrientering eller kontakta oss på baikorientering@gmail.com. Vill du hitta ut ännu mer? Prova på våra träningar eller tävlingar! Vi blir gärna fler BAIK:are!


OK RENEN

OK Renen är en förening med orientering, skidorientering, mountainbike och skidor på schemat. Vår verksamhet täcker alla åldrar och ambitionsnivåer; från en stor ungdomsverksamhet till landslagsåkare i skidorientering och motionerande pensionärer. Alla är lika välkomna och det är aldrig för sent att börja orientera. Vi genomför årligen en mängd olika arrangemang – träningar, läger och tävlingar. Vintertid välkomnar vi även alla Luleåbor till vår fikaservering på Ormberget.

För mer information besök gärna vår hemsida www.okrenen.se eller hör av dig till info@okrenen.se.


GAMMELSTADS IF

Gammelstads IF är en anrik idrottsförening med över 800 medlemmar och medlemsantalet växer hela tiden. Gammelstads IF bildades redan 1927 och föreningen består idag av tre sektioner: orientering, fotboll och innebandy. Vår huvudsakliga inriktning är breddidrott för barn och ungdom. Orienteringssektionen är aktiv som arrangör av olika regionala tävlingar, särskilt SprintCupen i maj, men även skidorienteringar under vinterhalvåret.

För mer information besök vår hemsida www.gammelstadsif.se/gammelstadsif-orientering eller kontakta oss på gifkansli@gmail.com.

Hittaut Kontakt

Har du frågor eller funderingar tveka inte att ta kontakt via lulea@hittaut.nu.

Våra partners