Nyheter

SÄSONGENS CHECKPOINTSLÄPP!

Checkpoint Checkpoint
Foto: Johan Bävman
Den 2 augusti klockan 07.00 släpps äntligen 30 nya checkpoints, 121–150. Det sätts då ut 10 nya checkpoints i varje område, som ni kan hittaut till!

Med över 40 personer som lyckats hitta samtliga checkpoints ökar vi nu upp till totalt 150 checkpoints att hitta och registrera. Antar du utmaningen att hitta samtliga?

Här kan du hämta din fysiska hittaut-karta på någon av våra utlämningsställen.

Via länken hittar du även PDF:er så du kan skriva ut din egen karta för respektive område, där de nya checkpointsen nu är utsatta. För Pildammsstråket finns även kartutsnitt i extra stor skala (1:4000) som du kan skriva ut!


TIPS!

Den 5 augusti kan du hittaut tillsammans med Malmö Orienteringsklubb i Käglinge naturområde! Papperskartor delas ut och erfarna orienterare finns på plats för att dela med sig av sin kunskap. Passa på att ta samtliga checkpoints i Käglinge och samtidigt komma i kontakt med din lokala orienteringsklubb! Vi ses mellan klockan 18.00-19.00 intill Grodans hus.

Väl på plats kan du även prova på en bana med elektronisk stämpling där du springer med en bricka som registrerar tiden. All utrustning som behövs för detta kan du låna av personal från Malmö Orienteringsklubb när du anländer. Allt är självklart helt gratis!

Skulle du upptäcka att en checkpoint inte finns på angiven plats, kontakta oss på följande e-postadress så vi kan åtgärda detta: malmo@hittaut.nu

Hittaut Malmö arrangeras av Malmö stad i samarbete med Malmö Orienteringsklubb.


Ut och njut med hittaut!