Vinstdragningar

Registrera och vinn!

Du har chansen att vinna fina priser under hittaut-perioden.
Allt du behöver göra är att skapa ett konto och registrera dina checkpointkoder. Koden består av en bokstav på varje checkpoint. Är du vid checkpoint 25 så kommer det att stå exempelvis "K" på stolpen. Bokstavskoden att registrera är då "K".


Tävlingsregler

Varje registrerad checkpoint motsvarar en chans att vinna och ju fler checkpoints du registrerar, desto större chans att vinna. Att besöka samma checkpoint flera gånger ökar inte dina chanser. En registrerad checkpoint t.ex. den 15 maj deltar däremot i alla utlottningarna. Alla checkpoints registrerade senast det aktuella datumet är giltiga. 
Vinnarna presenteras här på hemsidan. Vinnarna blir även kontaktade med ett e-brev, varför det är viktigt att uppge en korrekt e-postadress. Priserna överlämnas sedan efter överenskommelse. Observera att det är viktigt att uppge en korrekt adress vid registrering ifall vinsterna ska skickas per post. 
Vinsterna kan inte lösas ut mot kontanter.


Priserna 2019 är sponsrade av


Dragningar sker vid följande tillfällen under 2019

 • 2019-05-26:
  Hittaut Östersunds i samarbete med ICA Kvantum Lillänge lottar ut 4 st matkassar bland de som tagit checkpoints i Odensala under 26 maj. Checkpoints släpps i området kl 00:00 samma dag. Varje registrerad checkpoint är en lott.

  För att få del av vinsten krävs närvaro vid Lillsjön (bryggan) kl 13:00.

  Under dagen, som är en familjedag, pågår Lilla Vårruset för barn mellan 3 och 12 år, Papricaklubbens springtävling. 
 • 2019-07-01  
  I samband med checkpointssläpp i Rannåsen, där du bland annat kan testa på orienteringsbanor med elektronisk stämpling (med eller utan tidtagning) lottar vi ut ett antal medlemsskap (familj eller enskild) i Östersunds Orienteringsklubb.

 • 2019-08-01
  I samband med checkpointssläpp på Frösön lottar vi ut en övernattning för två inklusive SPA-inträde på Frösö Park Hotel. 

 • 2019-10-01*
  Fem stycken presentkort à 1 000 kr från Naturkompaniet i Östersund lottas ut. 
 • 2019-11-05
  Utlottning av en Samsung S10 bland samtliga deltagare som registrerat minst en checkpoint under perioden, under förutsättning att vi får minst 3 000 registrerade deltagare.


Våra partners