Vinstdragningar

Registrera och vinn!

Du har chansen att vinna fina priser under hittaut-perioden. Allt du behöver göra är att skapa ett konto och registrera dina checkpointkoder. Koden består av en bokstav på varje checkpoint. Är du till exempel vid checkpoint 25 kan det stå exempelvis "K" på stolpen. Bokstavskoden att registrera är då "K".


Tävlingsregler

Varje registrerad checkpoint motsvarar en chans att vinna och ju fler checkpoints du registrerar, desto större chans att vinna. Att besöka samma checkpoint flera gånger ökar inte dina chanser. Alla checkpoints registrerade senast det aktuella datumet är giltiga. 
Vinnarna presenteras här på hemsidan. Vinnarna blir även kontaktade via e-post, varför det är viktigt att uppge en korrekt e-postadress. Priserna överlämnas sedan efter överenskommelse. Observera att det är viktigt att uppge en korrekt adress vid registrering ifall vinsterna ska skickas per post. 
Vinsterna kan inte lösas ut mot kontanter.


Priser 2021

I år har vi återigen fina priser från vår sponsor Frösö Park Hotell och M Tiger Sport. Vi välkomnar även Woolpower samt Naturkompaniet Östersund som nya prispartners.

Vill du sponsra hittaut? Maila oss på ostersund@hittaut.nu


Våra partners