Nyheter

Hittaut under Folkhälsoveckan

folkhälsoveckan folkhälsoveckan
Vecka 37 varje år arrangerar Ovanåker kommun Folkhälsoveckan. Det bjuds på många olika aktiviteter och föreläsningar som är gratis att vara med på. En hel vecka med fokus på välmående och folkhälsa med andra ord. Kanske kan det bli ett perfekt avstamp för höstens träningar för dig?

folkhvovanåker

Folkhälsoveckans gedigna program med föreläsningar, prova-på-träningar och andra aktiviteter hittar du här: 

https://www.ovanaker.se/omkommunen/folkhalsa/folkhalsoveckan/aktivitetsschemafolkhalsoveckan.6880.html

Hittaut Ovanåker vill såklart också bidra till lite extra folkhälsa och rörelse under denna vecka! Därför kommer vi att lotta ut vinster bland alla som kör Hittaut och registrerar checkpoints under Folkhälsoveckan. Så har du några checkpoints kvar i årets projekt, eller inte riktigt kommit igång ännu - så är detta det perfekta tillfället! Kanske blir det du som blir Veckans raket just denna vecka? 

folkhälsoveckan

Har du redan tagit alla checkpoints i Ovanåkers kommun innan Folkhälsoveckan kan du ju tyvärr inte bli Veckans raket just denna vecka. Men du går heller inte lottlös. Dels har du ju redan fått massor av motion och sedan kommer du också vara med i utlottningen av 1 speciellt pris denna vecka bland de som tagit ALLA checkpoints innan v37 är slut. En annan idé är att vara Hittaut-ambassadör och ta med någon ut som inte tidigare testat Hittaut. Då kan du bli lite guide och får dessutom chans att dela dina erfarenheter med någon annan- som får chans att upptäcka att leta checkpoints med Hittaut-kartan i handen.

Och vill du få lite extra träning just denna vecka rekommenderar vi varmt ett besök på Hittaut Bollnäs, Hittaut Falun, Hittaut Gävle, Hittaut Sandvien, Hittaut Rättvik, Hittaut Mora, Hittaut Ljusdal eller Hittaut Hudiksvall som är några av de närliggande kommuner där Hittaut finns!