Nyheter

Vinnare månadsdragning september

nyhetsept nyhetsept
Nu är hösten på ingång och vi har i dagsläget nästan 1300 registrerade deltagare i årets Hittaut-projekt som tillsammans tagit nästan 38 000 checkpoints. Det är en bit kvar till förra årets toppnotering på över 1900 deltagare, men helt klart ser det lovande ut. Peppa gärna era kompisar, släktingar och kollegor att ge sig ut och leta checkpoints - så vi tillsammans kan försöka slå nytt rekord igen. Drygt en månad återstår - fortfarande finns gott om tid att Hittaut!

statsept220901

Ny månad innebär även en ny dragning av fina priser från våra sponsorer! Du vet väl att för varje checkpoint du tar så får du även en lott i våra dragningar. Ju fler checkpoints - desto större vinstchans med andra ord.

Denna månad har vi återigen dragit vinnare. Nu återstår vår slutdragning efter den 2 oktober då årets projekt avslutas.


Matkkasse från Coop, Edsbyn 

(hämtas på Coop, Edsbyn tidigast måndag 5 sept)

  • Irene Godin 

Matkasse Ica Edsbyhallen

(hämtas på Ica Edsbyhallen tidigast måndag 5 sept) 

  •  Anna Rosenqvist 

Presentkort Edsbyns köpmän 

(hämtas på Blomsterboden, Edsbyn) 

  • Albin Hoof 
  • Viktor Vängmark 

Strumpor från Sportbolaget  

(hämtas på Sportbolaget, Edsbyn) 

  • Axel  Davidsson
  • Lilly Svessar
  • Stefan Strandåker


Alla vinnare har meddelats personligen med ett mail med instruktioner om hur priserna delas ut. Har du inte fått detta mail, men tror att du vunnit? Kontakta ovanaker@hittaut.nu så kan vi undersöka saken


Vann du - eller kanske någon i din närhet? Tipsa gärna så att alla kan hämta sina priser i tid. Kom ihåg att hämta ut din vinst så snart som möjligt! Ej uthämtade priser tillfaller arrangören.


Fler chanser till att vinna fina priser 

linbageriet5sept

Alla skolungdomar i Ovanåkers kommun som har registrerat checkpoints senast 4 september är med i en utlottning av presentkort på Linbageriet. Totalt 10 presentkort lottas ut. Alla checkpoints från start tom 4 september räknas. MEN kom ihåg att kontot måste vara kopplat till en skolklass för att vara med i utlottningen. 

Veckans raket under folkhälsoveckan 

folkhälsoveckan

Vecka 37 varje år arrangerar Ovanåker kommun Folkhälsoveckan. Det bjuds på många olika aktiviteter och föreläsningar som är gratis att vara med på. Under denna vecka kommer vi även att lotta ut priser bland alla som letar och registrerar checkpoints under Folkhälsoveckan. 

Läs mer i denna nyhet hos Ovanåkers kommun 

Länk till nyhet om Hittaut på Folkhälsoveckan 

Slutspurt i våra friskvårdsutmaningar 

Och du - nu börjar det dra ihop sig för slutspurt i våra Friskvårdsutmaningar Skolutmaningen och Företagsutmaningen. Vilka blir bäst i Ovanåkers kommun! Peppa era kompisar och kollegor att leta och registrera checkpoints tom 2 oktober! 

friskv

skolutm

Information hur man kopplar sitt konto till sin skolklass kan du läsa på denna länk