Nyheter

Vinnare dragning augusti 2022

11624 11624
Sommaren har snart passerat och vi har i dagsläget över 1200 registrerade deltagare i årets Hittaut-projekt som tillsammans tagit över 34 000 checkpoints. Det är en bit kvar till förra årets toppnotering på över 1900 deltagare, men helt klart en lovande start. Så peppa gärna era kompisar, släktingar och kollegor att ge sig ut och leta checkpoints - så att vi tillsammans kan försöka slå nytt rekord igen. Över två månader återstår - så fortfarande gott om tid att komma igång!

aug-22

Månadsdragning augusti med fina priser 

Ny månad innebär även en ny dragning av fina priser från våra sponsorer! Du vet väl att för varje checkpoint du tar så får du även en lott i våra dragningar. Ju fler checkpoints - desto större vinstchans med andra ord. 

Denna månad har vi återigen dragit vinnare. Nu återstår bara två dragningar - dels 1 september och dels vår slutdragning efter den 2 oktober då årets projekt avslutas. 


Matkasse Coop 
Karl-Erik Olsson

Matkasse Ica Edsbyhallen 
Evelina Persson

Presentkort Edsbyns köpmän
Anette Davidsson
Joakim Högberg
Marianne Walsh

Strumpor Sportbolaget 
Hannah Linngård
Mikaela Hedin
Per Eriksson


Alla vinnare har meddelats personligen med ett mail med instruktioner om hur priserna delas ut. Har du inte fått detta mail, men tror att du vunnit? Kontakta ovanaker@hittaut.nu så kan vi undersöka saken

Vann du - eller kanske någon i din närhet? Tipsa gärna så att alla kan hämta sina priser i tid. Kom ihåg att hämta ut din vinst så snart som möjligt! Ej uthämtade priser tillfaller arrangören.

edsbyn2002

icakasse

coop

sportbolaget

Stötta vårt projekt - förslagsvis 1 kr/tagen checkpoint!

Gillar du Hittaut Ovanåker och känner att du vill bidra till vår fortsatta utveckling? Årets coronapandemi har såklart påverkat även Hittaut. Trots deltagarrekord har våra intäkter minskat pga svårare tider för våra partners. Det återspeglas i vårt ekonomiska resultat för året och vi hoppas nu att ni som deltagare vill stötta upp oss med ett valfritt SWISH-bidrag! 

Förslagsvis swishar du in 1 kr/tagen checkpoint!? Eller varför inte 50 kr för Ovanåkers största och mest detaljerade karta som räckt hela året? 


ovanaker swish