Nyheter

Vinnare i vår månadsdragning 1 juli

månadsdragningsvinnare månadsdragningsvinnare
Det otroliga intresset för att Hittaut i Ovanåker fortsätter. Vi är snart uppe i förra årets succésiffror - och då har vi sommaren bara börjat... Du vet väl att man kan leta checkpoints ända till 3 oktober! Sommarens roligaste aktiviteter ligger för din fötter.

Förra årets deltagar-explosion trodde vi var svårmatchad. Men vi kan redan nu konstatera att man kör Hittaut som aldrig förr i Ovanåkers kommun. Redan har över 1600 personer registrerat minst 1 checkpoint. Och tillsammans har man tagit önästan 47 000 checkpoints. Bra jobbat - fortsätt så!

Ni vet väl att vi varje månad lottar ut fina priser från våra samarbetspartners? Registrera dina tagna checkpoints innan dessa datum, så är du med i utlottningen där varje tagen checkpoint ger en vinstchans: 

 • 1 juni
 • 1 juli
 • 1 augusti
 • 1 september
 • 3 oktober

Vi kommer lotta ut presentkort från Edsbyns köpmän, Linbageriet, Balezzia och InTouch massage. Varje dragning delar vi även ut TVÅ matkassar - en från Ica Edsbyhallen och en från Coop Edsbyn.  Dessutom drar vi i  vår stora slutdragning efter den 3 oktober en lycklig vinnare av ett presentkort på 3000 kr.

Vi tackar alla prissponsorer! 

Vill ditt företag också stötta med priser? Hör av dig till ovanaker@hittaut.nu

VINNARE I VÅR MÅNADSDRAGNING 1 JUlI

Här nedan ser du de lyckliga vinnarna samt vilka priser man vunnit. Alla vinnare har meddelats personligen via mail med instruktioner om hur man hämtar ut priset. Tror du att kanske vunnit, men inte fått detta mail? Kontrollera spam-filtret och hittar du inget där - hör av dig till: ovanaker@hittaut.nu om du tror att du är en av vinnarna (kan ju finnas fler med samma namn!?).

VINNARE 1 JUNI MÅNADSDRAGNING - HITTAUT 2021

  PRESENTKORT EDSBYNS KÖPMÄN 

  • Karl-Erik Olsson 
  • Nils Strandell 

  SPORTBOLAGET STRUMPOR 

  • Mio Männikkö
  • Vide Thorsteinsen 
  • Walter Ehn

  MATKASSE COOP, EDSBYN 

  • Jan-Åke Lingren  

  MATKASSE ICA EDSBYHALLEN

  • Sten-Olov Olsson

  STÄLLNING I VÅRA UTMANINGAR 1 JULI

  Ni vet väl att vi även kommer kora vinnare i våra friskvårdsutmaningar - dels i vår Skolutmaning, men även i vår Företagsutmaning - där vi utser kommunens friskaste och flitigaste företag samt skolklass i slutet av vårt projekt. 

  Redan är närmare 30 skolklasser igång med Skolutmaningen! Verkligen jätteroligt!

  Är du anställd på något av dessa företag? Eller går du i en skolklass i kommunen? Kom då ihåg att uppdatera ditt konto med rätt inställning för företag/skola så att varje checkpoint du tar även genererar 1 poäng till företaget/skolan. Logga in via hemsidan och välj detta under Mina inställningar. OBS! Detta behöver göras varje år, så även om du går i samma klass/företag behöver detta läggas in i vårt system.

  friskvårdsutmaning 7 juli

  skolutmaning 7 juli

  NÄSTA DRAGNING ÄR 1 AUGUSTI! LYCKA TILL ATT LETA CHECKPOINTS I SOMMAR! 

  Vi vill även passa på att tacka alla våra sponsorer som bidragit med ekonomiskt stöd och fina priser! 

  Vill du också sponsra Hittaut? Tveka inte att höra av dig till ovanaker@hittaut.nu

  edsbyn

  icakasse

  coop