Nyheter

Vinnare i vår slutdragning!

ovanaker slut

Årets Hittaut-projekt i Ovanåker är slut och kan sammanfattas med ett ord - SUCCÈ!

Vi vill tacka samtliga 1042 deltagare, som tillsammans tagit över 31 000 checkpoints. Hela 53 personer tog alla våra 116 checkpoints.

Årets projekt är slut - vi kommer igen 2018!

Vi har nu plockat in våra stolpar, så de går inte längre att besöka. Möjligheten att registrera in checkpoints och se våra topplistor samt kartan kommer att finnas kvar en tid på hemsida och app, men påverkar inget annat än statistiken för Hittaut Ovanåker.

Vi vill såklart även passa på att tacka Ovanåkers kommun, våra arrangörsklubbar Alfta-ÖSA OK och Edsbyns OK för ett väl genomfört projekt. Samt ett stort tack till alla sponsorer och prisdonatorer som gjort att vi kunnat genomföra projektet på bästa sätt!

Det vi vet redan nu är att vi kommer igen 2018. Då med helt nya checkpoints och områden. Just nu pågår kartering av Viksjöfors samt Gårdtjärnsberget/Lillbo (Edsbyn). Om ekonomin tillåter hoppas vi även kunna uppdatera med en ny karta kring Runemo. Det blir med andra ord lite nya områden och helt nya checkpoints till nästa års projekt!

Stötta vårt projekt

Tyckte du att Hittaut Ovanåker var himla roligt? Skulle du vilja att vi karterade nya områden till 2018 års projekt? Vill du hjälpa till att stötta ett positivt arrangemang i vår kommun? Då hoppas vi att ni vill vara med och stötta vårt projekt genom att:

  • Swisha ett bidrag 50-400 kr som kan användas för att finansiera vidare kartframställning (Swisha till: 1231132521, Alfta-Ösa OK, märk med Hittaut 2018)
  • Fylla i vår deltagarenkät som du hittar här (det tar bara någon minut och betyder mycket för oss)

Företagare - se hit!

Du som företagare kan såklart redan nu gå in och stötta Hittaut Ovanåker 2018! Vi hoppas att ni ser fördelarna i detta projekt för både anställda och folkhälsan i stort i vår kommun!? Och vi behöver ert stöd för att kunna finansiera nya kartor, samt en fortsatt utdelning till samtliga hushåll/skolor och turister. Vi kommer ha plats för 3 huvudsponsorer under 2018 års projekt - först till kvarn gäller! Intresserad av att veta mer hur just ni kan stötta vårt projekt? Hör av dig till ovanaker@hittaut.nu redan idag eller fyll i denna intresseanmälan

Vinnare slutdragning oktober 2017

Vi har nu dragit totalt 20 st vinnare i vår stora slutdragning. Alla vinnare har även meddelats personligen hur man får tag på sina pris. De som vunnit är:

Skidpaket från Knåda Sport- värde ca 3000 kr   
Maria Unborg

Pannlampa lampspecialisten.se - värde 790 kr   
Axel     Davidsson

GMAN Tools såg   
Veronika Arvidsson

Presentkit från Crosscontrol, värde ca 400 kr
Thomas Ericson

Tube från SIGN, värde 99 kr/st   
William Rosenqvist
Arvid Olanders
Tiger Bolin

Kepsar från Ovanåkers kommun  
Ebba Partin
Carin Tornebäck Jonsäll
Tommy Lennartsson
Veronika Larsson
Cassandra Andersson

Strumpor från Sportbolaget
Adrian Carlsson
Elias Davidsson
Ylva Lundin

Brandfilt från Dina försäkringar, värde ca 200 kr   
Helen Märges
Anna Jonasson
Elin    Englund
Agnetha Hansgårdh
Anna Nordlund

STORT GRATTIS ALLA VINNARE!

Vi påminner även tidigare vinnare att så snart som möjligt hämta ut sina priser! Osäker på om du vunnit? Kolla i vårt nyhetsarkiv med dragningar för juni, juli, augusti och september.  

Chans att påverka 2018 års projekt

För att kunna förbättre 2018 års Hittaut-projekt genomför vi nu en egen enkät där du som deltagare har möjlighet att bidra inför kommande säsonger av Hittaut. Enkäten tar bara någon minut att fylla i och har stor betydelse för oss.

Tack på förhand för att ni fyller i denna enkät!Skribent: Ovanåker