Nyheter

Vinnare slutdragning 2019

Vi kan nu summera ytterligare ett år av Hittaut Ovanåker - det tredje i ordning. Resultatet är tydligt - stor succé i år igen med nytt deltagarrekord på 1145 registrerade och aktiva deltagare. Stort tack för det alla ni som letat och registrerat över 35 000 checkpoints under året.

Rekord för Hittaut Ovanåker

För tredje året i rad har Hittaut Ovanåker genomförts. Projektet som titulerar sig som kommunens största friskvårdsprojekt lever verkligen upp till devisen och i år blev det återigen deltagarrekord med 1145 registrerade och aktiva deltagare som tillsammans tagit över 35 000 checkpoints.

Hittaut har alltså blivit en stor succé bland Ovanåkersborna. I princip 1/10 invånare återfinns som registrerade och aktiva deltagare vilket är smått otroligt om man ser bland övriga 45 kommuner där projektet genomförs. Hela sommaren och halva hösten har det letats de 116 checkpointsen som funnits utplacerade runt om i kommunen.

Nyckelfaktorer för att projektet blivit så populärt är att det är öppet, gratis och tillgängligt för alla, dygnet runt. Man bestämmer själv när, var och hur man vill ge sig ut. Ser man till statistiken är den vanligaste deltagaren en kvinna på 55 år som promenerar tillsammans med bekanta eller familj. Men projektet tilltalar alla målgrupper och åldrar och responsen från deltagarna är idel positiv och handlar främst om alla vackra, nya och intressanta platser som deltagarna upptäckt tack vare projektet.

Det planeras redan för en fortsättning av Hittaut Ovanåker. Nästa år blir det start i maj och då utlovas flera nya lartområden och helt nya checkpoints.

Vinnare/priser slutdragning

Totalt har vi dragit 24 vinnare - se nedan...Vann du - eller kanske någon i din närhet? Tipsa gärna!
Kom ihåg att hämta ut din vinst senast 1 december 2019! Ej uthämtade priser tillfaller arrangören.

dina brandfiltknådaedsbynskopman

ovanåker väst


Vinnare PRESENTKORT Knåda Sport värde 3000 kr   

Helena Svensson


Brandfilt Dina försäkringar, värde ca 200 kr

Sölve Johansson

Lena Isaksson

Östen Wallström

Allan Englin

Reidun Lindh

Micke Hildingsson

Lovisa Malm

Matilda Jakobsson

Ingrid Palm

Anders Waltersson

Sofie Kvick

Johanna Roth

Wenche Merete Ross

Viveka Danielsson

Julia Ivarsson


Presentkort Edsbyns köpmän, värde 200 kr   

Axel Davidsson

Elin Nyman


Sportbolaget strumpor   

Arvid Svedberg

Anine Bäckmans

Oscar Danielsson


Ovanåkers kommun – reflexväst   

Lisa Bäckström

Maggan Eriksson


Ovanåkers kommun – reflexvantar   

Tomas Ennerstam
Göran Svensson


Stort grattis till er!

Alla vinnare har meddelats personligen med ett mail med instruktioner om hur priserna delas ut. Har du inte fått detta mail, men tror att du vunnit? Kontakta ovanaker@hittaut.nu så kan vi undersöka saken

STORT TACK!

Vi vill på detta sätt passa på att tacka alla våra deltagare, sponsorer, samarbetspartners och våra ideella arrangörsföreningar som tillsammans skapat Ovanåkers största friskvårdsprojekt! Tack!

Vinnare i Företagsutmaning och Skolutmaning

Vi återkommer inom kort med vinnare i vår Företagsutmaning och vår Skolutmaning! Se fristående nyhet på vår hemsida

Stötta vårt projekt

Gillar du Hittaut Ovanåker och känner att du vill bidra till vår fortsatta utveckling? Då har du möjlighet att swisha in ett bidrag till oss! Och swishar du 500 kr så får du ditt namn på en checkpoint till nästa år! Kontakta ovanaker@hittaut.nu i så fall, så att du även får chans att påverka var den ska sitta.


ovanaker swish