Nyheter

Vinnare slutdragning 2020

11624 11624
Vi kan nu summera ytterligare ett år av Hittaut Ovanåker - det fjärde i ordning. Resultatet är tydligt - stor succé i år igen med nytt deltagarrekord på 1838 registrerade (+60%) och mycket aktiva deltagare (+90%). Stort tack för det alla ni som letat och registrerat över 66 000 checkpoints under året.

Rekord för Hittaut Ovanåker

För fjärde året i rad har Hittaut Ovanåker genomförts. Projektet som titulerar sig som kommunens största friskvårdsprojekt lever verkligen upp till devisen och i år blev det återigen deltagarrekord med 1838 registrerade och aktiva deltagare som tillsammans tagit över 66 000 checkpoints.

Hittaut har alltså blivit en stor succé bland Ovanåkersborna. I princip 1/6 invånare återfinns som registrerade och aktiva deltagare vilket är smått otroligt om man ser bland övriga 50-talet kommuner där projektet genomförs. Hela sommaren och halva hösten har det letats de 120 checkpointsen som funnits utplacerade runt om i kommunen.

Nyckelfaktorer för att projektet blivit så populärt är att det är öppet, gratis och tillgängligt för alla, dygnet runt. Man bestämmer själv när, var och hur man vill ge sig ut. Projektet tilltalar alla målgrupper och åldrar och responsen från deltagarna är idel positiv och handlar främst om alla vackra, nya och intressanta platser som deltagarna upptäckt tack vare projektet.

Det planeras redan för en fortsättning av Hittaut Ovanåker. Nästa år blir det start i maj och då utlovas flera nya lartområden och helt nya checkpoints.

Vinnare/priser slutdragning

Totalt har vi dragit 22 vinnare - se nedan...Vann du - eller kanske någon i din närhet? Tipsa gärna!
Kom ihåg att hämta ut din vinst senast 1 december 2020! Ej uthämtade priser tillfaller arrangören.

dina brandfiltknådaedsbynskopman

ovanåker väst


Vinnare PRESENTKORT Knåda Sport värde 3000 kr   

Wilma Ung


Matkasse Coop Edsbyn

Britt-marie Vigersand


Vindjacka Ovanåkers kommun

Jan Bengtsson

Kjell Hasselqvist

Harriet Kopparmalms

Lars Norling


Brandfilt Dina försäkringar, värde ca 200 kr

Johanna Söroms

Gertrud Lindh

Monica Norberg

Carina Malm

Emma Eklund


Presentkort Edsbyns köpmän, värde 200 kr   

Olle Knape

Cornelia Granmyr


Sportbolaget strumpor   

Per Rehnström

Thilde Kjellgren

Kajsa Lundqvist


Ovanåkers kommun – reflexväst   

Hilda Arvidsson

Tuva Thunberg


Ovanåkers kommun – reflexvantar   

Marika Johansson

Sussie Rosenqvist

Camilla Flodman


Stort grattis till er!

Alla vinnare har meddelats personligen med ett mail med instruktioner om hur priserna delas ut. Har du inte fått detta mail, men tror att du vunnit? Kontakta ovanaker@hittaut.nu så kan vi undersöka saken

STORT TACK!

Vi vill på detta sätt passa på att tacka alla våra deltagare, sponsorer, samarbetspartners och våra ideella arrangörsföreningar som tillsammans skapat Ovanåkers största friskvårdsprojekt! Tack!

Vinnare i Företagsutmaning och Skolutmaning

Vi återkommer inom kort med vinnare i vår Företagsutmaning och vår Skolutmaning! Se fristående nyhet på vår hemsida

Stötta vårt projekt - förslagsvis 1 kr/tagen checkpoint!

Gillar du Hittaut Ovanåker och känner att du vill bidra till vår fortsatta utveckling? Årets coronapandemi har såklart påverkat även Hittaut. Trots deltagarrekord har våra intäkter minskat pga svårare tider för våra partners. Det återspeglas i vårt ekonomiska resultat för året och vi hoppas nu att ni som deltagare vill stötta upp oss med ett valfritt SWISH-bidrag! 

Förslagsvis swishar du in 1 kr/tagen checkpoint!? Eller varför inte 50 kr för Ovanåkers största och mest detaljerade karta som räckt hela året? 

Och swishar du 500 kr så får du ditt namn på en checkpoint till nästa år! Kontakta ovanaker@hittaut.nu i så fall, så att du även får chans att påverka var den ska sitta.


ovanaker swish