Nyheter

Vinnare slutdragning 2021

11624 11624
Vi kan nu summera ytterligare ett år av Hittaut Ovanåker - det femte i ordningen! Resultatet är tydligt även i år - stor succé med nytt deltagarrekord på 1936 registrerade deltagare som tillsammans letat . Stort tack för det alla ni som letat och registrerat 61522 checkpoints under året.

Rekord för Hittaut Ovanåker

För femte året i rad har Hittaut Ovanåker genomförts - och dessutom slagit nytt deltagarrekord igen! Projektet som titulerar sig som kommunens största friskvårdsprojekt lever verkligen upp till devisen och i år blev det återigen deltagarrekord med 1936 registrerade och aktiva deltagare som tillsammans tagit över 61 500 checkpoints.

stats2021

Hittaut har alltså blivit en stor succé bland Ovanåkersborna. I princip 1/6 invånare återfinns som registrerade och aktiva deltagare vilket är smått otroligt om man ser bland övriga 80-talet kommuner där projektet genomförs. Hela sommaren och halva hösten har det letats de 126 checkpointsen som funnits utplacerade runt om i kommunen.

Dessutom lanserades sju extra checkpoints, SEVEN SUMMITS, under Folkhälsoveckan, som blev en uppskattad injektion och hade över 100 besök var/snitt. 

Nyckelfaktorer för att projektet blivit så populärt är att det är öppet, gratis och tillgängligt för alla, dygnet runt. Man bestämmer själv när, var och hur man vill ge sig ut. Projektet tilltalar alla målgrupper och åldrar och responsen från deltagarna är idel positiv och handlar främst om alla vackra, nya och intressanta platser som deltagarna upptäckt tack vare projektet.

Det planeras redan för en fortsättning av Hittaut Ovanåker. De båda arrangerande föreningarna Alfta-ÖSA OK och Edsbyns OK har ställt sig positiva till en fortsättning! Men än så länge väntar vi på besked från Ovanåkers kommun - för att en fortsättning ska bli verklighet!

Vinnare/priser slutdragning

Vi har nu även dragit vinnare i vår slutdragning...Vann du - eller kanske någon i din närhet? Tipsa gärna så att alla kan hämta sina priser i tid. Alla vinnare har fått ett mail med instruktioner... Kom ihåg att hämta ut din vinst senast 1 december 2021! Ej uthämtade priser tillfaller arrangören.


 

knåda

icakasse

coop

sportbolaget

balezziaEkmans


sponsor linbageriet

edsbynskopmanVinnare PRESENTKORT Knåda Sport värde 3000 kr   

Maja Skoglund

Matkasse Coop Edsbyn

Anna Nordlund

Matkasse Ica Edsbyhallen

Majvor Harrysson

Presentkort Balezzia, Alfta (kontakta info@balezzia.se för att få presentkort / boka tid)
Monika Eriksson
Ingela Salander Lindh

Presentkort Linbageriet, Alfta
Veronica Davidsson
Herman Larsson

Ekmans – bok mytomspunna platser (hämtas på Ekmans, Alfta)
Irene Nyman

Ekmans – utekaffepanna (hämtas på Ekmans, Alfta)
Johanna Roth

Ekmans – muminryggsäck (hämtas på Ekmans, Alfta)
Alice Persson

Presentkort Edsbyns köpmän (hämtas på Blomsterboden, Edsbyn)
Bertil Höglund
Sven Sandström
Barbro Wallström

Strumpor, Sportbolaget Edsbyn
Cornelia Granmyr
Binge Robertsson
Roland Larsson


Stort grattis till er!

Alla vinnare har meddelats personligen med ett mail med instruktioner om hur priserna delas ut. Har du inte fått detta mail, men tror att du vunnit? Kontakta ovanaker@hittaut.nu så kan vi undersöka saken

STORT TACK!

Vi vill på detta sätt passa på att tacka alla våra deltagare, sponsorer, samarbetspartners och våra ideella arrangörsföreningar som tillsammans skapat Ovanåkers största friskvårdsprojekt! Tack!

Stötta vårt projekt - förslagsvis 1 kr/tagen checkpoint!

Gillar du Hittaut Ovanåker och känner att du vill bidra till vår fortsatta utveckling? Årets coronapandemi har såklart påverkat även Hittaut. Trots deltagarrekord har våra intäkter minskat pga svårare tider för våra partners. Det återspeglas i vårt ekonomiska resultat för året och vi hoppas nu att ni som deltagare vill stötta upp oss med ett valfritt SWISH-bidrag! 

Förslagsvis swishar du in 1 kr/tagen checkpoint!? Eller varför inte 50 kr för Ovanåkers största och mest detaljerade karta som räckt hela året? 

Och swishar du 500 kr så får du ditt namn på en checkpoint till nästa år! Kontakta ovanaker@hittaut.nu i så fall, så att du även får chans att påverka var den ska sitta.


ovanaker swish