Nyheter

Rättvikare - nu är vi igång!

Nu finns 50 checkpoints utplacerade på fina platser i Rättviks centrala delar och dess närmiljö. Det är nu bara för er att hittaut för att upptäcka nya platser och få motion på köpet. 

Kartan finns att hämta på Coop, Turistbyrån, Team Sportia samt Jarlstugan. Du kan också använda den digitala kartan här på webben eller i appen eller ladda ner den för egen utskrift: Ladda ner kartan för egen utskrift här.  

Hittaut Skövde

NYA HEMSIDAN OCH HUR DU KOMMER IGÅNG!

Som du ser har hittaut fått ny hemsida, som vi hoppas och tror du kommer gilla! Ny profil, nya funktioner och sidan är också mobilanpassad. 

Kom igång - skaffa ett hittautkonto

För att kunna registrera checkpoints behöver skapa ett konto via den nya sidan. Vid registreringen skickas ett bekräftelsemail till din mail. Tyvärr kan bekräftelsemailet komma till skräpposten, så kolla alltså i skräpposten också.

Registrera checkpoints via webbkartan på min sida eller nedan

När du är i inloggat läge registrerar du checkpoints via webbkartan genom att trycka på en checkpoint och fylla i koden. Du kan göra det via "Min sida" eller webbkartan som ligger här på ortsidan. 

App för både android och iOS

I vår app kan du registrera checkpoints i tabellvy och kartvy, få stöd av karta/gps och se dina tagna checkpoints. Ladda ner dem via Google play eller App store

Frågor och svar och kontakt

Via "frågor och svar" hittar du svar på den vanligaste frågorna. Vill du ha kontakt i andra ärenden når du oss på rattvik@hittaut.nu

Lycka till med att hitta ut med hittaut!


Tillbaka till Rättviks startsida
Skribent: Rättvik