Så funkar det

Startar 3 (17) april och pågår till den 30 oktober

Kort om hittaut 

Hitta ut är ett friskvårdsprojekt med karta och modern teknik i fokus och som finns på drygt 80 platser runt om i Sverige. Det är ett enkelt och roligt sätt att få motion samtidigt som du upptäcker nya och vackra platser runtomkring din kommun. Den detaljerade kartan med ett stort antal checkpoints delas ut gratis till de flesta hushållen i Ronneby kommun (Ca 14 000). Kartan finns även att hämta på ett antal utdelningsställen samt att se här på webben. 

Kartan och checkpoints 

På kartan finns checkpoints i olika svårighetsgrader. Med hjälp av kartan och/eller GPS ska besöka respektive checkpoint. 
Den fysiska kartan finns tillgänglig från den 17 april. Den 3 april släpps ett område digitalt i förväg. Du hittar den kartan med checkpoints här på hemsidan under nyheter.

Mer information om checkpoints

Var kan jag hämta en tryckt karta?

Registrera dina checkpoints

När du tagit en checkpoint eller innan du går ut, kan du registrera en användare vilket du gör direkt här på hemsidan. Du kan då registrera checkpoints, se din och andras utveckling och är också med och tävlar om fina priser. Varje checkpoint du registrerar på hemsidan blir en lottsedel och du kan vinna priser. Det är värdefullt att du registrerar dig, eftersom framtida bidrag från Ronneby kommun delvis bygger på antalet användare och utan bidrag kan vi inte genomföra projektet.

Skaffa ett hittaut-konto

För att kunna registrera checkpoints behöver skapa ett konto. (Om du hade ett konto i hittaut 2020 kan du använda detta.) Vid registreringen skickas ett bekräftelsemejl till din e-postlåda. Tyvärr kan bekräftelsemejlet komma till skräpposten, så kolla alltså i skräpposten också.

Appen

I vår app kan du registrera checkpoints i tabellvy och kartvy, få stöd av karta/gps och se dina tagna checkpoints. Ladda ner den via Google Play eller App Store.

hittautapp

Hittautstolpen - den du letar efter

Varje checkpoints har en en hittaut-stolpe, ca metern hög. På stolpen finns förutom hittautdekaler och ordningsnumret, även en kodbokstav som du ska notera.

Stolparna är även försedda med reflex så de syns i mörker

ROK chp
Våra partners