Vinstdragningar

Registrera och vinn!

Du har chansen att vinna fina priser vid under hittaut-perioden.
Allt du behöver göra är att skapa ett konto och registrera dina checkpointkoder. Koden består av en bokstav på varje checkpoint. Är du vid checkpoint 25 så kommer det att stå exempelvis "K" på stolpen. Bokstavskoden att registrera är då "K".


Tävlingsregler

Varje registrerad checkpoint motsvarar en chans att vinna och ju fler checkpoints du registrerar, desto större chans att vinna. Att besöka samma checkpoint flera gånger ökar inte dina chanser. En registrerad checkpoint t.ex. den 28 april deltar däremot i alla utlottningarna. Alla checkpoints registrerade senast det aktuella datumet är giltiga. 
Vinnarna presenteras här på hemsidan. Vinnarna blir även kontaktade med ett e-brev, varför det är viktigt att uppge en korrekt e-postadress. Priserna överlämnas sedan efter överenskommelse. Observera att det är viktigt att uppge en korrekt adress vid registrering ifall vinsterna ska skickas per post. 

Vinsterna kan inte lösas ut mot kontanter.


Dragningar sker vid följande tillfällen under 2019

Efter säsongens slut den 4/11.


Priserna 2019 är sponsrade av

Intersport, Sala Sparbank, Sala Silvergruva, Billerud Korsnäs, Mellanskog, Actic/Lärkans Sportcenter, Café Jernvägen, Sala Lås & Hemskydd, Dekalbolaget.


Priser från lokala sponsorer

Hittaut-säsongen avslutas med en utdelning av priser som skänks från våra lokala sponsorer, som en uppmuntran till friskvårdsaktivitet gentemot lokalbefolkningen här.  Dessa priser fördelas slumpvis bland de lokala deltagarna, där varje registrerad checkpoint ökar vinstchansen.  Så om du vill vara med på chansen att vinna de lokala priserna behöver du registrera en korrekt lokal bostadsadress på ditt Hittaut-användarkonto.


Våra partners