Nyheter

Nyhetsbrev hittaut Varberg

Hittaut fick en rivstart i Varberg vid premiären. Efter en månad hade 400 deltagare provat på att leta checkpoints med hjälp av karta och/eller app och i dagarna har närmare 1000 deltagare provat hittaut i Varberg. Helt otroligt! 

Nu tar vi sats inför nästa checkpointssläpp som blir den 1 juli då nya checkpoints blir tillgängliga i Träslövsläge. Passa på att besöka charmiga Läjet och kombinera med promenad eller joggingtur. Eller varför inte leta efter checkpoints när du ändå är på Läjet och solar och badar. Det finns flera strandnära checkpoints.

Har du fått blodad tand och vill lära dig ännu mer om orientering? Passa på att besöka hittaut-träningen som arrangeras av FK Friskus-Varberg. Den 1 juli mellan kl 18:00 och 19:00 finns vi på plats vid Friskusstugan (checkpoint 14) och hjälper dig att räta ut dina frågetecken kring orientering. Du får också möjlighet att prova på en lättare orienteringsbana samt få mer information om klubbens verksamhet. Alla är välkomna, såväl gammal som ung som nybörjare eller mer erfarna orienterare. I FK Friskus-Varberg finns plats för alla åldrar och ambitionsnivåer. 

Vi syns vid checkpointsen i sommar!

Skribent: FK Friskus-Varberg