Vinstdragningar

Registrera för chansen att vinna!

Ju fler checkpointsregistreringar desto större chans att vinna - priser till ett totalt värde av 40 000:-!

Allt du behöver göra är att skapa ett konto och registrera dina checkpointkoder. Koden består av en bokstav eller kombination av två bokstäver på varje checkpoint. Är du vid checkpoint 25 så kommer det att stå exempelvis "K" på stolpen. Bokstavskoden att registrera på din användare är då "K".

Utdelning av priser sker i samband med de tre checkpointsläppen den 5 juni, 27 juni & 15 augusti. Den stora finalutlottningen, med stora priser från Ica MAXI, sker i början av november! Dragningen av vinnare sker två dagar innan utdelning så för störst chans att vinna se alltså till att dina checkpoints är registrerade senast den 3 juni, 25 juni & 13 augusti.

Dragningar sker vid följande tillfällen under 2018

·3 juni med priser från Skobes - 2 st presentkort med weekendpaket och Ica MAXI - 1 st presentkort 500:-.

25 juni med priser från Gränsö Slott - 3 st presentkort på spabesök och Ica MAXI - 1 st presentkort 500:-.

13 augusti med priser från Salming - Flertalet löparskor & kläder och Ica MAXI - 1 st presentkort 500:-

Finalutlottning 1 november med priser från Ica MAXI  - 3 st presentkort värda 10 000:-, 6 000:-, 2 500:-.


Priserna 2018 är sponsrade av

Ica Maxi

Salmingutanram


Skobes

Gransoslott


Tävlingsregler

Varje registrerad checkpoint motsvarar en chans att vinna och ju fler checkpoints du registrerar, desto större chans att vinna. Att besöka samma checkpoint flera gånger ökar inte dina chanser men däremot är en registrerad checkpoint med i samtliga utlottningar som följer från det datum den registrerades. 

Vinnarna presenteras här på hemsidan. Vinnarna blir även kontaktade med ett e-brev, varför det är viktigt att uppge en korrekt e-postadress. Priserna kan sedan hämtas vid det stundande nya checkpointsläppet, två dagar efter vinstdragningen, alternativt överlämnas efter överenskommelse med vinnaren. 

Observera att det är viktigt att uppge en korrekt adress vid registrering ifall vinsterna ska skickas per post. Vinsterna kan inte lösas ut mot kontanter.

Våra partners