Vinstdragningar

Registrera för chansen att vinna!

Ju fler checkpointsregistreringar desto större chans att vinna - priser till ett totalt värde av 40 000:-!

Allt du behöver göra är att skapa ett konto och registrera dina checkpointkoder. Koden består av en bokstav eller kombination av två bokstäver på varje checkpoint. Är du vid checkpoint 25 så kommer det att stå exempelvis "K" på stolpen. Bokstavskoden att registrera på din användare är då "K".

Utdelning av priser sker i samband med extrasläppen den 8 juni, 1 juli, 17 augusti & 18 september. Den stora finalutlottningen, med stora priser från Ica MAXI, sker den 4 november! Dragningen av vinnare sker två dagar innan utdelning så för störst chans att vinna se alltså till att dina checkpoints är registrerade senast den 6 juni, 29 juni, 15 augusti & 16 september.

Dragningar sker vid följande tillfällen under 2019

·7 juni med priser från

30 juni med priser från 

16 augusti med priser från 

17 september med priser från

4 november Finalutlottning med priser från Ica MAXI  - 


Priserna 2019 är sponsrade av

Ica Maxi

fjallmaraton


Skobes

Gransoslott

MESmedjan


Camilla

Tävlingsregler

Varje registrerad checkpoint motsvarar en chans att vinna och ju fler checkpoints du registrerar, desto större chans att vinna. Att besöka samma checkpoint flera gånger ökar inte dina chanser men däremot är en registrerad checkpoint med i samtliga utlottningar som följer från det datum den registrerades. 

Vinnarna presenteras här på hemsidan. Vinnarna blir även kontaktade med ett e-brev, varför det är viktigt att uppge en korrekt e-postadress. Priserna kan sedan hämtas vid det stundande nya checkpointsläppet, två dagar efter vinstdragningen, alternativt överlämnas efter överenskommelse med vinnaren. 

Observera att det är viktigt att uppge en korrekt adress vid registrering ifall vinsterna ska skickas per post. Vinsterna kan inte lösas ut mot kontanter.

Våra partners