Stjärnkampen

Antar ni utmaningen?

Skapad av

Team Stjärnkampen

Förberedelse
Förberedelse: Lite
Träningspass
Träningspass: Halvt
Gott och blandat
Kategori: Gott & Blandat

Detta uppdrag är arkiverat

Om uppdraget

Visst är det roligare ju fler vi är i Stjärnkampen? Det här uppdraget går ut på att inspirera och utmana andra orienteringsföreningar eller träningsgrupper att delta i Stjärnkampen. Kanske utmanar ni den mest nordliga ungdomsföreningen i Sverige, en förening i ett distrikt ni aldrig varit i, eller varför inte grannklubben! Syftet med uppdraget är att vi tillsammans ska inspirera och peppa varandra till att utvecklas med hjälp av Stjärnkampen.  

Steg för Steg

  • Ungdomarna bestämmer tillsammans vilken förening de vill utmana. Håll koll på Stjärnkampens hemsida för att säkerställa att föreningen ni utmanar inte redan är ansluten. 

  • Spela in en videohälsning eller ta en bild där det tydligt framgår att ni är med i Stjärnkampen och vilken förening ni utmanar. Var noga med att stämma av med samtliga ungdomar och deras föräldrar att det är ok att videon/bilden publiceras på sociala medier. 

  • Dela videon eller bilden på Instagram och/eller Facebook. Glöm inte att tagga föreningen ni utmanar samt @stjarnkampen och #svenskorientering i inlägget.

Att tänka på

Har din förening inte sociala medier går det lika bra att skicka ett mejl med en videohälsning eller bild till den förening ni önskar utmana. 

Det här behöver ni

  • Telefon eller dator