Götalandsmästerskap

GM 2023 

För dig som ska åka med Västergötlands OF till GM i Dalsland finns här information att ta del av.

Rese-PM 

GMs hemsida


Den 11-13 augusti bär det av till Dalsland. Då är det dags för Götalandsmästerskapen 2023!
Det är fri anmälan till GM, så alla ungdomar och juniorer i åldern 13-20 år som vill springa är välkomna att vara med  i Västgötlands trupp i Dalsland helgen 11-13 augusti.

Nedan finns inbjudan och länkar till information och anmälan.
Notera att det är ett par olika anmälningar som ska göras, en för resan med Västergötland och/eller stafettdeltagande och sedan till de individuella tävlingarna i Eventor.

Inbjudan till GM helgen med Västergötland

1. Anmälan om deltagande under GM helgen inklusive anmälan till söndagens stafett
OBS! Denna anmälan SKALL alla Västgötalöpare 13-20 år, som ska delta under någon/alla distanser under GM, även löparna i Västgötatruppen, göra senast fredag den 28 juli. Till anmälningsformuläret.

2. Anmälan till de individuella tävlingarna i Eventor.
Det här SKALL varje löpare göra själv i vanlig ordning. Sista dag för tävlingsanmälan i Eventor är söndag 30 juli. Observera tidigt anmälningsdatum.

Till tävlingsanmälan i Eventor:
11/8 GM Sprintdistans
12/8 GM Lång för ungdom och GM Medel för juniorer

Uttagning stafett:
För HD16 hänvisar vi till samma kriterier som för Västgötatruppen.
För HD14 och Juniorstafetten så baseras uttagning på tidigare prestationer i de större värdetävlingarna i Västergötland till exempel Västgötatoppen och FIVE-O. Vi kollar även på större tävlingar utanför distriktet till exempel O-Ringen. För juniorerna gäller även SM och Swedish League.

Därefter diskuterar ledarna sig fram till bästa tänkbara lag. Ledarna ansvarar därmed för all uttagning och lagsammansättning till de lag som representerar Västergötland i Ungdoms och Juniorstafetten under söndagen.