12.06.2023

Unionsmatchen Fredrikstad 2-4 juni

Orientering
Helgen den 2-4 juni var 20 av distriktets ungdomar på Unionsmatchen. Tävlingarna hölls i Kråkerøy strax söder om Fredrikstad på en detaljrik karta.

Den årliga Unionsmatchen mellan fyra svenska och fyra norska distrikt hölls i år i Fredrikstad i norska Östfold. Vi anlände på fredagseftermiddagen och checkade in på Rød Skole i Kråkerøy. Fredagen inleddes med träning i liknande träng som tävlingarna skulle hållas i.

På lördagen var det individuell långdistans och på söndagen stafett mellan distrikten. Tidigare år har varje distrikt haft 40 platser var till tävlingen men inför detta år testades att släppa på deltagartaket så att varje distrikt fick anmäla fritt antal. Totalt kom 326 löpare till start på lördagen och 79 lag på söndagen.Fler bilder från helgen hittar ni här. Två videofilmer finns också på Fredrikstad SK:s Facebooksida

Vi tackar Fredrikstad Skiklubb för en trevlig helg och ett väl genomfört arrangemang! Nästa år kommer Uniosmatchen att hållas i Borås.

Nästa arrangemang för ungdomarna i distriktet blir Götalandsmästerskapen där Bohuslän-Dal är ansvariga med Eds SK som arrangör. Vi ses i Ed den 11-13 augusti!
 

RELATERADE NYHETER

Svensk Orientering logotyp
FÖRENINGSLEDARTRÄFF 25/11
Svensk Orientering logotyp
Poängställning Ungdomsserien
Svensk Orientering logotyp
Sprintstafett 30:e augusti
Fler nyheter