Kraftsamling Jämtland-Härjedalen

JHOF:s nya satsning för orienteringsungdomar i Jämtlands län vänder sig till dig som orienterar och är 13-20 år (fyller 13 under 2023). Denna satsning syftar till att bygga gemenskap för våra unga orienterare över klubbgränserna, med utveckling och glädje i fokus. Vi vill skapa ett samarbete mellan distriktets föreningar för att ge bättre förutsättningar för en glädjefull och utvecklande orienteringsmiljö.

Torsdagsträningen kör igång den 20 april

Ungdomsträningen är för alla ungdomar mellan 13-20 år i Jämtlands län, oavsett klubbtillhörighet.

Ansvarig tränare är Jonas Hammarskiöld och träningen kommer att vara på olika platser i länet. Första träffen är i samband med Parkorienteringen i Brunflo, samling 18.00 för gemensam uppvärmning innan tävlingen.

Vill du vara med, prata med ledarna i din orienteringsklubb i första hand.

 För övriga frågor, kontakta Hanna Falkeström, hanna(at)advexa.se, 070-277 08 07

Kraftsamling JH - uppstartsträff 2 aprilVi vill välkomna dig som är mellan 13-20 år till en första träff i vår nya satsning för orienteringsungdomar i Jämtland. Denna satsning syftar till att bygga gemenskap för våra unga orienterare över klubbgränserna, med utveckling och glädje i fokus. Vi vill skapa ett samarbete mellan distriktets föreningar för att ge bättre förutsättningar för en glädjefull och utvecklande orienteringsmiljö.

Denna satsning vänder sig till dig som orienterar och är 13-20 år (fyller 13 under 2023)

Tid: Söndag 2 april, kl 18.00-20.00
Plats: Frösö sportstuga

På träffen kommer vår nya ungdomsledare för distriktet, Jonas Hammarskiöld, att presentera sig.

Vi träffas kl 18 ombytt för gemensam löpträning. För många är detta det första löppasset för året och vi kommer fokusera på lekfullhet. Passet kommer att passa alla. Tid för dusch och ombyte efter passet innan vi tar en gemensam fika och diskuterar vilka gemensamma aktiviteter vi ska satsa på under året.

Har du inte möjlighet att vara på plats går det bra att delta digitalt. Meddela Hanna innan så får du en länk.
För frågor, ring eller maila Hanna Falkeström på 070-2770807 eller hanna@advexa.se

Vänliga hälsningar
Ungdomskommittén Jämtland-Härjedalens orienteringsförbund

Ungdomskommittén består av Kalle Maripuu Östersunds OK, Erik Söderhjelm Litsbygdens SK, Marie Ohlsson OK Storsjön, Kalle Eneland och Hanna Falkeström Frösö IF.
Besök gärna vår hemsida Barn och Ungdom