Svensk Orientering logotyp
30.09.2019

2019 års Tröjmästare!

Orientering
Det var kamp om titeln Årets Tröjmästare in i det sista på både dam- och herrsidan! Efter seger på Lång DM för både Brent Key Gotlands Bro OK och Mikaela Rönnbäck Visborgs OK, stod det klart att de är Årets Tröjmästare - Grattis!

På herrsidan kunde tre herrar ta mästartröjan genom att vinna Lång DM. Det var junioren Felix, senioren Brent och den lite äldre Andreas, som vid seger skulle bli Tröjmästare. Brent visade sin styrka, snabbhet och säkerhet och tog hem Lång DM och där med blev Årets Tröjmästare på herrisdan! Felix sprang fint och knep andraplatsen och har redan säkrat Årets Junior, trots att en deltävling är kvar.

På damsidan stod kampen mellan senioren Junia, senioren Mikaela som tagit på sig orienteringsskorna lite mer ordentligt i år efter en längre tids uppehåll, samt den mer erfarna Anna (eller gamla...). Den som var snabbast på Lång DM skulle ta mästartröjan. Mikaela vann Lång DM och blev där med Årets Tröjmästare. Junia kom 2:a och jagade tätt efter. Det är roligt och bra för orienteringen att vi nu börjar få tillbaka en del seniorer och att våra juniorer är uppe och utmanar. Träningarna och lägren blir roligare och bättre med fler som sparrar varandra! Orienteringen är på G!

Stort GRATTIS till Mikaela och Brent - Årets Tröjmästare, samt Felix - Årets Junior!!!

RELATERADE NYHETER

Svensk Orientering logotyp
Ungdomsstafett 10-mila - Häng med!
OL Gala 20240323
OL Gala den 23 mars i Hejnum!
Svensk Orientering logotyp
Riksläger för junior/senior - möjlighet till utbildning
Fler nyheter