Svensk Orientering logotyp
14.09.2018

Tuva och Duncan till A-final!

Orientering
Kvalet till SM Medel är i full gång för seniorerna. De yngre juniorerna har avslutat sina kvalheat och både Tuva och Duncan sprang finfint och tog sig båda till A-final!

Tuva blev 5:a i sitt kvalheat, 5.07 min efter Hanna Lundberg, OK Renen. Duncan kom på delad 4:e plats i sitt kvalheat, 1.22 min efter Fredrik Glennefors. Riktigt roligt att vi har två löpare i A-final imorgon! Felix inledde sitt lopp ganska bra men har gjort misstag på andra halvan av banan. Håller dock ihop sitt lopp och är man bara 16år så är man där för att se och lära! Felix springer C-final imorgon. Mattias har gjort nåt innan första radion, som var redan efter ca. 10 min löpning. Därefter har han samlat ihop sig. Nyttiga erfarenheter. Mattias springer D-final imorgon.

Vi önskar våra löpare lycka till imorgon och att de håller huvudet kallt hela vägen!