05.02.2024

Inbjudan till utbildningshelg i Borlänge 8-10 mars

Svensk Orientering
I mars erbjuds det en utbildningshelg i Borlänge med många valmöjligheter. Välj mellan barntränarutbildning, ungdomstränarutbildning eller utbilda er i ledarskap mot vuxna nybörjare i ett ”intensivkurskoncept för vuxna nybörjare”! Läs mer under respektive utbildning och följ länken för anmälan.

Barntränarutbildning: Är du- eller vill du bli barntränare i en orienteringsförening och önskar fylla på med idéer och inspiration för lekfulla övningar i föreningens barnverksamhet? Välkommen med din anmälan till barntränarutbildningen! 

Den här utbildningen riktar sig till dig som vill utbilda dig för att leda orienteringsverksamhet för barn på grön, vit och gul nivå samtidigt som du får möjlighet att byta erfarenheter med ledare från andra föreningar! Utbildningen sker i fysiskt format fredag kväll till söndag eftermiddag och omfattar 24 utbildningstimmar där teoretiska och praktiska pass varvas. Innan helgen sker viss egen inläsning enligt beskrivning i första delmomentet som öppnas upp efter anmälan i utbildningsportalen. 

Anmäl dig till Barntränarutbildningen genom att klicka här

Ungdomstränarutbildning: Är du- eller vill du bli ungdomstränare i en orienteringsförening och önskar fylla på med idéer och inspiration om träning och ledarskap för ungdomar? Välkommen med din anmälan till ungdomstränarutbildningen! 

Den här utbildningen riktar sig till dig som vill utbilda dig för att leda orienteringsverksamhet för ungdomar upp till violett nivå samtidigt som du får möjlighet att byta erfarenheter med ledare från andra föreningar! Utbildningen sker i fysiskt format fredag kväll till söndag eftermiddag och omfattar 24 utbildningstimmar där teoretiska och praktiska pass varvas. Innan helgen sker viss egen inläsning enligt beskrivning i första delmomentet som öppnas upp efter anmälan i utbildningsportalen.

Anmäl dig till Ungdomstränarutbildningen genom att klicka här

Bredd- och motionsutbildning: Vill du erbjuda vuxna en möjlighet att hitta en sport för livet? Få föräldrar att börja orientera – och därmed även indirekt stödja barn och ungdomar att fortsätta med orientering? Då ska du anmäla dig till intensivkurskoncept för vuxna nybörjare! 

Den här utbildningen riktar sig till dig som vill utbilda dig för att leda orienteringsverksamhet för vuxna nybörjare samtidigt som du får möjlighet att byta erfarenheter med ledare från andra föreningar! Här erbjuds ett kurskoncept som förmedlar kunskap och digitala verktyg för att kunna skapa och genomföra intensivkurs i din egen klubb. 

Utbildningen sker i fysiskt format lördag till söndag eftermiddag och omfattar 20 utbildningstimmar där teoretiska och praktiska pass varvas. 

Anmäl dig till intensivkurskoncept för vuxna nybörjare genom att klicka här

Ta del av hela inbjudan här

RELATERADE NYHETER

Helsingborgssok71
Inbjudan till webbinarium – Inkludering - Världens möjlighet!
Stjärnkampen Kopiera
Inbjudan till webbinarium – Stjärnkampen – Årets uppdrag 2024
20240421 Diagram Medlemskap
Inbjudan till webbinarium - Verksamhetsuppföljning - så här går det för svensk orientering
Fler nyheter