Svensk Orientering logotyp
20.04.2021

Temakväll med Johan Fallby 26 april

Orientering
Vet du vad bredd, talang, selektering, specialisering och självbestämmande motivation är? Tränar ditt barn för mycket, för lite, eller kanske förlegat?

ohan Fallby har släppt en omarbetad upplaga av storsäljaren Gör det bättre själv om du kan. Boken ger forskningsbaserade praktiska råd om hur du blir en positiv kraft i barnets idrottsmiljö. Detta oavsett om målet är att lägga grunden till en aktiv livsstil eller ge barnet förutsättningar att nå så långt som det kan i sin idrott.
Erfarenheter och fördjupning i forskningen finns samlat i boken och i föreläsningen. Under kvällen kommer Johan att ge svaren om vad som skapar glädje i barnens idrottande och hur vi skapar en sund miljö för dem. Hur ditt barn får en positiv kontakt med idrotten och vad du gör med ditt barn som inte vill göra annat än att idrotta.

Johan är en mycket omtyckt föreläsare och utbildare inom bland annat idrottspsykologi och pedagogik och har en egen idrottspodd ”Wag the dog” om motivation och talang. Han har arbetat för Svenska Fotbollförbundet, FC Köpenhamn och SOK.

Utbildningen vänder sig till föräldrar. Temakvällen kommer att varvas med föreläsning, dialog och samtal i mindre grupper.

Frågor:
Kontakta Malin Eriksson, malin.eriksson@rfsisu.se, 070-285 43 57

Anmälan
Senast 24 april

Obs! Utbildningen är kostnadsfri för halländska idrottsföreningar och SDF. För övriga deltagare fakturerar vi föreningen 100 kr/person (ta kontakt med er Idrottskonsulent för att se hur ni eventuellt kan söka tillbaka avgiften).

RELATERADE NYHETER

DSC07404
Klubbkonferens 2024
Ssm2024
SSM 2024
Christina Silvermedalj 2024
Silvermedalj för mångårigt OF-arbete
Fler nyheter