Nyheter

Hittaut ger ringar på vattnet!

210524hittaut4.jpg 210524hittaut4.jpg
Marcus Gruvsjö, Helene Wiklund, Zackarias Wiklund Thörnqvist och Tindra Wiklund Thörnqvist.
Vid kurskvällen 10 maj dök den här trevliga familjen upp i Tråbacken. Läs den intressanta artikeln hur de hittade oss och Hittade ut!

210524hittaut4.jpg
Lördagen den 8:e maj satt vi och kikade i reklamen och där fann vi Hitta Ut kartan. Tänkte att det lät spännande och en bra aktivitet att göra för hela familjen så tog oss iväg ut och tjuvstartade 2 dagar för tidigt. Vi tog 19 stycken checkpoints som redan var utställda. Vi hade problem med att finna den som skulle vara i Döda fallen, letade i ungefär en halvtimme tills vi gav upp. På väg i bilen därifrån möter vi en bil med orienteringskontroll i backspegeln. Så vi vänder och kör in på parkeringen igen och där ser vi att vår checkpoint kommer ut! Så med mycket skratt går vi också tillbaka och äntligen kan ta även den checkpointen!

Vi fick blodad tand av detta samt att vi hade pratat om att barnen skulle få testa på orientering. Så sagt och gjort, efter vår roliga helg med checkpoints så ansluter vi till Avesta OK vid Tråbacken på måndagen. Där blev vi varmt välkomnade och insåg att det var många barn där! Zackarias och Tindra tyckte att det var roligt och spännade med orientering så nu är vi med även där… Men vi letar fortfarande checkpoints, vid denna skrivande stund har vi tagit 54 stycken...!

Helene Wiklund