Svensk Orientering logotyp
13.08.2020

Det blir både DM, Ungdomsserier och andra tävlingar

Orientering
Sommar går mot höst. Stockholmsarrangörerna planerar för en säsong med coronaanpassade tävlingar. Håll avstånd, men avhåll er inte är devisen.

Ravinen var först ut och visade att det går att arrangera lite större tävlingar i orientering trots covid 19. Nu följer fler stockholmsklubbar efter. Till och med polis och Folkhälsomyndighet signalera att det inte är så bra att dra alla sporter över en kam, det är ju helt olika förutsättningar för utomhussporter och inomhussporter och det är även stor skillnad på vad som kan anses som arenan/tävlingsområdet för en arenasport som fotboll och skogssport som orientering. Hur som helst så kommer det arrangeras både Ungomsserier, DM och vanliga tävlingar i Stockholm i höst. Självfallet anpassade så att smitta undviks i största möjliga mån.

Det är nu upp till oss orienterare att visa omvärlden att orientering är den bästa sporten att orienterare tar smittspridning på allvar och att man kan lita på orienterare. Gå in i Eventor och planera din höstsäsong med chans till fina orienteringsupplevelser.

DM-lång och medel hälsar välkommen

RELATERADE NYHETER

Möte hos Idrottsnämnden
StOF på möte med Stockholms Stads Idrottsnämnd
Solnedgång
Sommarläger i sommarvärme
orienterare
Första tredjedelen i elitprisligan avklarad
Fler nyheter