Svensk Orientering logotyp
15.09.2016

Efter DM-helgerna är det nu sista chansen att ta UP-poäng

Orientering
Natt-DM och Stafett-DM genomfördes med något lite grus i maskineriet. Men orienterare ger sig inte så lätt, utan på fredag arrangerars årets sista UP-tävling, alltså chans att uppgradera sina UP-poäng.

Ibland räcker det inte med goda föresatser, det kan ändå smyga sig in små partiklar i ett arrangörsgäng. Båda arrangörerna vid helgens DM hade problem av olika slag. Som deltagare kan man givetvi bli besviken när inte allt flyter på, men det är troligen bara en västanfläkt av vad arrangören själv känner. Ingen har ju för avsikt att göra dåliga arrangemang. Utredningar pågår kring vad som orsakat problemen och tills vi vet mer får vi hålla tillgodo med Nacka By Night och möjligheter till förbättrade UP-poäng.

DH16 har redan avgjorts och de flesta är på Ungdoms-SM i Karlstad. DH14 är avgjort vad gäller segern, men det finns fortsatt möjligheter att klämma in sig topp 10 eller bättre. I DH12 har väldigt många deltagit i fem deltävlingar, men det ryktas att någon äldre herre ska sponsra via ett utlottningspris bland de mest aktiva i 12-klasserna. Detta sker då vid UP-avslutningen i samband med Höstlunken. Spänningen är på topp!

Mer om Nacka By Night

Ställningen i UP

RELATERADE NYHETER

U Serie Logga A M Skärm Grön
Smärre uppdateringar av anvisningarna till Ungdomsserien
Veronica Kalinina Lidingö på natt-SM 12 april 2024
Kalinina och Hector i topp på natt-SM
Karro 2
Stockholms elitpriser
Fler nyheter