Svensk Orientering logotyp
08.03.2022

Finalen i Mareld Stockholm By Night på onsdag 9 mars

Orientering
På onsdag 9 mars är det grand finale i StOF:s nattcup, Mareld Stockholm By NIght. Attunda OK arrangerar från Bögs Gård i Häggvik.

Coronapandemin pågår fortfarande, även om de tuffaste restriktionerna inte längre gäller. Detta gör att AOK har valt att arrangera finalkvällen helt utan inomhusfaciliteter som dusch, servering mm. I förlängningen innebär detta att StOF och Mareld inte kommer kunna ha en traditionell prisutdelning med jublande publik efter finalen. I stället kommer pristagarna kunna hämta ut sina pris personligen hos StOF andra sponsor, OL-specialisten. Detta kan göras från och med fredag den 11 mars. Se mer i PM för priser som ligger på arrangemangets hemsida i Eventor.

Annars då, några favoriter till vinnare? Jo, det finns många som kan vinna om man orienterar rätt. Inom respektive klass är det inte någon som startar mer än ca 6 minuter efter ledaren, så allt är möjligt. I dessa tider håller StOF-kansliet några extra tummar för våra Ukrainska vänner Ruslan Glebov, OK Ravinen och Oleksandr Marchuk, OK Södertörn. 

Startlistan

RELATERADE NYHETER

Solnedgång
Sommarläger i sommarvärme
orienterare
Första tredjedelen i elitprisligan avklarad
Stora Tuna damsegrare vid 10mila 2024
Lyckat 10mila genomfört!
Fler nyheter