Svensk Orientering logotyp
14.11.2018

Första etappen ikväll!

Orientering
Det är endast 8h kvar tills den första start av Mila Stockholm by night säsongen 2018-2019.

Vi är många som längtat, inte minst de vilsna själarna som fått en egen klass. Nu när mörkret smygit sig hit även till Stockholm, ljusets huvudstad, så startar nattsäsongen 2018-2019. Ikväll drar den första etappen av Mila Stockholm by night igång och vi kunde inte vara mer taggade. Det är OK Södertörn som står som arrangör för kvällens etapp i Farsta.

Favorittippade på damsidan har vi Rebecka Heinrup, Tullinge Sk och Sara Sjökvist, Järla. I herrklassen blir det intressant och se om Victor Imark, Tullinge SK eller Erik Herne, OK Ravinen kan rå sig på landslagslöparen Gustav Bergman, Ravinen. Det är även intressant och se om Amanda Granqvist, OK Ravinen lyckas få en bra start och kan försvara förra årets vinst i klassen Pöbelina.

Trots det grådisiga vädret som hållt i sig i Stockholm de senaste veckorna så finns det fortfarande ett stort intresse av första etappen Mila Stockholm by night då det i dagsläget är över 230st anmälda. Det är glädjande och se hur många som vill ge sig ut i skogen denna novemberkväll. Tyvärr är det inte varje år förutsättningarna för tävlingen ser så bra ut som de gör idag. Tidigare år har det nämligen ibland lagts ett snötäcke eller lövlager över den annars så fina orienteringsvänliga marken.

RELATERADE NYHETER

Solnedgång
Sommarläger i sommarvärme
orienterare
Första tredjedelen i elitprisligan avklarad
Stora Tuna damsegrare vid 10mila 2024
Lyckat 10mila genomfört!
Fler nyheter