Svensk Orientering logotyp
14.02.2019

Inbjudan till diskussion om barns tävlande

Orientering
Hur ska klassindelningen för barn och unga se ut i framtiden? Behöver tävlingar för barn och unga ha en annan utformning i framtiden? Hur tävlar barn och unga idag? Vilka blir kvar och vilka försvinner? Varför försvinner de och vad gör de istället?

Hur ska klassindelningen för barn och unga se ut i framtiden?

Behöver tävlingar för barn och unga ha en annan utformning i framtiden?

Hur tävlar barn och unga idag?

Vilka blir kvar och vilka försvinner?

Varför försvinner de och vad gör de istället?

Vad tycker ledare, tränare och föräldrar om framtida förändringar?

Vad tycker barn och unga om framtida förändringar?

Vad kan orienteringsföreningen göra för att fler ska stanna kvar?

Under förra året genomförde Svenska Orienteringsförbundet en omfattande studie kring barns tävlande. Syftet var att öka vår kunskap och på så sätt skapa ett bra underlag inför eventuella beslut om förändringar kring barns tävlande. Studien är nu klar och vi har ett resultat klart. Under vintern och våren kommer vi att åka runt i landet för att presentera resultatet och för att ge ledare, tränare, föräldrar, barn och unga och andra intresserade en möjlighet att vara med och påverka. Vi kommer att genomföra cirka 20 träffar från norr till söder.

I Stockholm kommer vi att erbjuda två olika tillfällen. Du kan välja mellan den 6 mars eller den 27 mars. Båda träffarna genomförs på Svenska Orienteringsförbundets kansli, Heliosgatan 3 i Stockholm. Träffarna kommer att starta klockan 18:00 och avslutas 21:00.

Här finns inbjudan

På SOFTs hemsida finns en fullständig rapport från studien samt en sammanfattning. Här finns också information om samtliga träffar. Träffarna är kostnadsfri och vi bjuder på något att äta.

RELATERADE NYHETER

Solnedgång
Sommarläger i sommarvärme
orienterare
Första tredjedelen i elitprisligan avklarad
Stora Tuna damsegrare vid 10mila 2024
Lyckat 10mila genomfört!
Fler nyheter