Svensk Orientering logotyp
29.08.2017

Klubbkonferenser på temat "från triangel till rektangel"

Orientering
Såväl små som stora föreningar lever med utmaningen att attrahera ungdomar att fortsätta att delta i våra verksamheter upp i vuxen ålder. Nu erbjuds två klubbkonferenser på temat.

Såväl små som stora föreningar lever med utmaningen att attrahera ungdomar att fortsätta att delta i våra verksamheter upp i vuxen ålder. Riksidrottsförbundets satsning "från triangel till rektangel"  illustrerar dessa utmaningar med orden "Så många som möjligt, så länge som möjligt i en så bra verksamhet som möjligt". Även inom Svensk Orientering har vi formulerat vår verksamhetsinriktning på detta tema.

Nu erbjuder Stockholms orienteringsförbund och Svenska Orienteringsförbundet i samarbete med Järfälla OK och Snättringe SK två klubbkonferenser på temat "från triangel till rektangel" och vad detta har för betydelse för vår verksamhet i distriktets föreningar. Boka redan nu datumen 22 oktober (norr) och 28 oktober (söder) för representanter från din förening. Detaljerad information kommer under andra halvan av september.

Under fliken Utbildning återfinns fler kurser för aktiva och ledare - tränare och arrangörer.

RELATERADE NYHETER

Solnedgång
Sommarläger i sommarvärme
orienterare
Första tredjedelen i elitprisligan avklarad
Stora Tuna damsegrare vid 10mila 2024
Lyckat 10mila genomfört!
Fler nyheter