Svensk Orientering logotyp
05.09.2015

Mästarjackor och Juniorpristagare klara efter Natt-DM

Orientering
Natt-DM avgjordes vid Södertörns Friskola i Flemingsberg. Oskar Daniels vann herrklassen, men Ruslan vann Mästarjackan med 30 sekunder tillgodo. Vi tackar OK Älvsjö-Örby för en härlig kväll i Flemingsbergsskogarna!

Det var alltså inte bara Distriktsmästare som korades på fredagskvällen, utan även Skogskarlarnas priser till de bästa seniorerna och juniorerna. Ruslan Glebov, OK Ravinen vann för andra året i rad herrklassen. Detta tack vare ett riktigt bra DM-lång föregående helg. Nattmästaren Oskar Daniels från Attunda OK visade att han är en riktig nattspecialist och var snubblande nära att även vinna mästarjackan.Om det var tajta jackor i herrklassen, var det desto pösigare i damernas dito. Elsa Jansson, Järla IF vann  "jackan" överlägset och Natt-DM likaså.

I juniorklasserna avgjordes Skogskarlarnas Juniorpriser i och med Natt-DM. Att vinna detta prestigefyllda pris är inte lätt, för i Stockholm har vi riktigt duktiga juniorer som vanligt. Vid DM-stafetten kommer Skogskarlarna att dela ut Juniorpriserna till nedanstående juniortalanger.

H18: Simon Hector, Simon Imark Olle Andersson
D18: Anna Dahlgren-Rosén, Hanna Hänström,  Emma Hagrot
H20: Jens Rönnols, Emil Granqvist, Daniel Roos
D20: Magdalena Vande Voorde, Hanna Korhonen, Linnéa Engstedt
Tullinge tog alltså 4 st, Täby 3 st, Ravinen 2 st och Snätttringe och Järla varsin pallplats.
Mästarjackorna delas ut vid ett senare tillfälle.

RELATERADE NYHETER

Solnedgång
Sommarläger i sommarvärme
orienterare
Första tredjedelen i elitprisligan avklarad
Stora Tuna damsegrare vid 10mila 2024
Lyckat 10mila genomfört!
Fler nyheter