Svensk Orientering logotyp
19.09.2017

Sista UP-tävlingen och prisutdelning den 30 september

Orientering
Årets sista UP-tävling genomförs i Gustavsberg den 30 september. Då sker även utdelningen av priser till de 10 bästa i respektive klass

I samband med Natt-SM tog Amanda Granqvist, OK Ravinen sin femte seger i D14-klassen och gick därmed i taket. Så nu har vi tre fullpoängare, det vill säga vinnare, inför sista deltävlingen. Kajsa Bogren, Sundbyberg, i D16, Marcus Stenebo, Attunda, i H14 och nämnda Amanda Granqvist i D14.
Fredrik Glännefors ligger bra till att ta hem UP i H16-klassen, men Johan Langerak och Jesper Lidmar kan komma ikapp om någon av dem vinner Gustavsbergs tävling.

Även om vinnarna i stort sett är klara, så är det intressanta fajter om placerigarna därefter. Alltså kan det bli lite omkastningar i samband med sista deltävlingen på Värmdö.

På begäran har StOF och Skogskarlarna beslutat att dela ut UP-prieserna vid GOK:s tävling. Innebär att det kommer bli en extra pampig prisceremoni denna gång. Förutom pokaler till de 10 bästa, delas även stipendier och elitpris ut till alla som deltagit vid minst 5 deltävlingar. Vi hoppas nu på stor deltagarnärvaro.

RELATERADE NYHETER

Möte hos Idrottsnämnden
StOF på möte med Stockholms Stads Idrottsnämnd
Solnedgång
Sommarläger i sommarvärme
orienterare
Första tredjedelen i elitprisligan avklarad
Fler nyheter